delidolubiranneadayi Sezeryan doğum da illa iki gece kalmak zorunlu mu kendini iyi hissedince çıkabiliyor musunuz? Hemşireler nasıldı süreç nasıl geçti
Matmazelll delidolubiranneadayi görümcem 3 ay önce doğum yapmıştı sezeryan oldu 2 gün kalınıyormuş ama o doktorla konuşup imza atıp çıkmıştı durumu normal olunca çünkü evde bir kızı daha vardı diye hemşireleri falan çok iyi anltıyordu sürekli ağrın varmı ağrı kesici yapıyorlarmış. Bende nasipse sezeryan olucam 3 ay sonra
Tuba45 delidolubiranneadayi merhaba 48 saat doldurulması zorunluymus fakat bebekte ve sizde Allah korusun bir problem çıkmazsa imza karşılığı ertesi gün çıkabiliyorsunuz. Bebeğin sabahları kilo kan degerleri kontrolleri yapılıyor.
delidolubiranneadayi Tuba45 teşekkür ederim bilgilendirme için 4 gün önce doğum yaptım dediğiniz gibi oldu. Bebek ve bende bir sıkıntı olmadığı için ertesi gün imza ile çıkış yaptım
Haziran2023 delidolubiranneadayi peki bı jel önerdiler amleiyat sırasında kullanmak için siz aldınız mı
delidolubiranneadayi Matmazelll onur türkmen de yaptım çok memnun kaldım. Hemşireler çok ilgili çok iyiler sağolsun odam tek kişilikti genel olarak sezeryan yapanlar tek kişilik odalarda kalıyor sanırım
Matmazelll delidolubiranneadayi 1 gün mü kaldınız hastanede bide eş giremiyor galiba doğumhanenin önüne eşiniz ziyaret saatindemi gördü
delidolubiranneadayi Matmazelll doğum yaptıktan 1 saat sonra babayı odaya alıyorlar anne ve bebeği görmek için bir saat kadardı sanırım yanımızda durabildi eşim daha sonra çıktı ziyaret saatlerinde girebildi
delidolubiranneadayi Matmazelll eğer bebek idrar ve kaka yaptıysa sizde gazinizi çıkarırsanız imza atarak cikabiliyorsunuz Ben gaz ve tuvalete çıkmıştım ertesi günü doktoruma çıkmak istiyorum iyiyim demistim cikmistim
delidolubiranneadayi Matmazelll sezeryan olduğum için ben direk ameliyathaneye indim. Normal doğum sürecinde nasıl oluyor bilmiyorum dogumhane önünde bekleniyor mu. Doğum yaptıktan sonra bebekle birlikte odaya çıktık biz direk bebeği önden vermediler
Matmazelll delidolubiranneadayi güzelmiş aynı anda gelmek ben eşim göremicek mi acaba diye düşündüm bende sezeryan olucam çünkü sadece ziyaret saatinde akşam görücek sandım. Benimde 2 ayım kaldı yaklaştıkca merak ediyorum o yüzden sordum 😊sağlıkla büyüsün bebeğiniz