Ruzgarpoyraz_06 Ayya Haftada 17 mmdi.24.haftadayim cuma günü 25mm ölçüldü doktor dikiş olduktan sonra ölçmeninde bir anlamı yok bu şekilde 38 haftayı görenler var 8 milimle bile dedi kendi moralini yüksek tutacaksın dedi Çok ağır iş yapma yürüme yatak istirahati dedi işte sizin haftanız da çok güzel Allah’ın izniyle zamaninda gelsin moralinizi yüksek tutun
Presnsesannesi ruveyda123 tabiki kullandım sonra 2ye gebe kaldım 39 haftada doğum yaptım şimdi 3 e hamileyim dikkat et gerisini gelir. Bazen özeller para tuzağı oluoyir
ruveyda123 Ayya dinlendiğiniz sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum haftanız güzel zaten ayağınızın altına yastık koyun
ruveyda123 Ayya iyi düşünün iyi olsun 37leri görürsünüz Allahın izniyle uzunluk artan bir şey dinlendiğiniz sürece sıkıntı olmaz inşallah
ikizmom94 Sizin baya iyi dinlenin bol bol ben 24. Haftadan beri 20 mmlerle duruyorum şükür 33 ü gördüm stres yapmayın hiç sadece çok ayakta kalmayın yorulmayın zamanını bekler miniginiz 🙏
Ayya ikizmom94 zaten hep yatdim yatakda. Yeni yeni doktor mutfak tuvalet izni vermisti yine dinlen dedi. Allah hepimizin yardimcisi olsun sag salim kavusalim