MelodyFairy 5959lap 1 günlük olsa nasıl çıksın onu anlayamadım Kan testi verdim negatif çıktı zaten test bozuk
Aymirac MelodyFairy ya test bozuk yada çok idrarda bekletmişsin dediği noktaya kadar değilde bi tık tepeye çıkıpda test yapmıs olabilirsin çift çizgi göremedim
Damla92 MelodyFairy canım acaba erken mi yaptın kan testini? Bak nette böyle bi yazı buldum. Beta HCG testi genellikle adet gecikmesi olduğunda yapılır. Adet gecikmesi olmadan yapıldığı durumlarda yanlış negatif sonuçlar olabilir.
5959lap MelodyFairy galiba ben sıze anlatamadım test bozuk yanı gebe olsaydiniz çıkardı bir günlük gebelık bıle çıkıyor tersleme ne gerek yok sankı ne demişim hayret birşey
Sare09 Damla92 kan testi en garanti olanıdır eğer olsaydı çıkardı kanda 4 gün sonra sonuç değişmez malesef @MelodyFairy
Donthappymom 5959lap bir günlük çıkmaz yalnız , döllenmenin üzerinden en az 7-10 gün geçmesi lazım ki kanda çıksın ondan sonra teste yansıyor 🤗🤗
5959lap Donthappymom benım vallah adetime 5 gün vardı çıktı 45 di beta 1 hafta sonra gıttım yükseldi ıkı günde bır yıne verdım çok şükür bebek vardı çıkıyor benım başıma geldı dıye diyorum
NewMomm1 5959lap canım benim yanlış biliyorsun. Adetime 5 gün vardı diyorsun yani döllenmen nerden baksan en az 1 hafta önce olmuş. Öyle dün ilişki bugün bebek olmuyor hemen😂 @Donthappymom doğru söylüyor.
Donthappymom 5959lap arkadaşımız cevap vermiş tekrarlamaya gerek yok NewMomm1 Teşekkür ederim bacım açıklamama gerek kalmadı tekrar 😂