MelodyFairy Deniz-Zeynep ortadan ikiye olan çizgi testi yapar yapmaz çektim işte tam kendine gelmeden
Meryyy_ MelodyFairy benim testimde böyleydi ve gebelik yok diye testi çöpe atmıştım ama eşim görüp bunda çift çizgi var diye ısrar etmesi ile birlikte kan tahlili yaptirdigimda 1 haftalık gebeligim olduğunu öğrenmiştim. Ben o yüzden bu testlere çok güvenmiyorum kan tahlili yaptırın en iyisi :)
MelodyFairy Meryyy_ adetime 4,5 gün var aslında daha bugün test alsam yarın yapsam negatif çıkarsa da adet günüm de kan veririm diye düşünüyorum çünkü hevesim kırıldı bozuk sanırım test Sizin testin fotosu var mı?
Meryyy_ MelodyFairy benimde adetime daha vardı sadece göğüslerimde farklılık hissettigim için test yapmak istemiştim baska belirti yoktu. evet resmi var ama buraya nasıl resim yükleniyor bilmiyorum 🙈
Limonlukekkk MelodyFairy adetıme 4 gun varken erken gebelik testi yapıp çift çizgi görmüştüm sonra kan verdım beta 152 gelmişti
noble1 Ortadan olan çizgiyse kastın prodoctor da bu hata çok çıkıyor canım bana da çok denk geldi ama ben olsam yarını beklmez bi test daha alır yaparım. İnşallah pozitifi görürsün♥️
Pinaargunes MelodyFairy mutluresimden intten yukle baglantiyi kopyala Anında ciktiysa iki cizgi bu arada benimde oyleydi 4-5 haftalik oluyo net cizgiyse bide 😍😍🙏 Ama galiba ikinci cizgi degilde bunu ilkkez gordum testmi bozuk acaba ama sen net bidaha yaptir şimdiden hayirli olsun inşallah pozitiftir💖
MelodyFairy Pinaargunes bende anlamadım basıma yeni geldi yapar yapmaz iki pembe çizgi görünce heyecanda yaptım
Zuhalsebu MelodyFairy çizgilerin artı şeklinde değil yan yana birbirine paralel olması lazım diye biliyorum ama bu testten hiç yapmadım ben yurtlarında artılısı da var belki ülkemizde de vardır. Ama burada genelde yan yana paralel çift çizgi hamilelik oluyo
Lutulut Reglime 6 gün kala kanda çıkmıştı canım sonuç. Kan verme imkanın varsa kan ver uğraşma boşuna. Gönlünüzce olsun ☺️❤️
Acelyapova MelodyFairy test bozuk canim hamile olsan bile boyle gostermemesk gerekiyor baska test yapmani oneririm