Hankun Merhaba hamileliğinde migreni olduğu için sürekli ağrı yaşıyan var mı ? Migrenim tuttuğunda atak şeklinde oluyor ve bu yüzden sürekli ağrı kesici kullanmak zorunda kalıyorum başka bir çözüm önerebilecek olan bu durumu yasıyan var mı ? 😞😞
Yenianne7 Hankun Ben migren hastasıyım ilk aylarda özellikle çok ağrılarım oldu parol içip gözümü bağlayıp karanlık bir odada yattım öyle geçiyordu ama tutunca çok zor oluyor. Bolll suyu ihmal etmeyin geçmiş olsun 🌸
Eceliza3434 Hankun benim çok migrenim oluyor başlarsa özellikle ama bugün güneş olduğu için nüks etti majezik attık parol kesmesi üzülüzorum ama yapacak bişeyim kalmamıştı :(
Seyda08 Hankun Nane yagi tavsiye ederim. Basim cok agrir benimde ve siddetli olur bazen. Ilac ictigimde takviye hemen onuda surerim yakmasi verdiği ferahlik hissi iyi geliyo
Hankun Yenianne7 Çok teşekkür ederim 16ncı haftadayız çok şükür ama bugüne nerden baksanız her gün tuttu ben de artık endişelenmeye başladım haliyle umarım sağlıkla geçer hepimizin 😞
Yenianne7 Hankun Aminn inşallah. Korkma dediğim gibi suyu bolll için zaten migren varsa dikkat etmeniz gerekenleri biliyorsunuzdur. Onun dışında dışarıya çıkın açık hava iyi gelir. Tutacağını anladığım zaman hemen oyalanacak birşey buluyorum yatarsam daha çok ağrıyor