Mrb kızlar aylardır bu mesajı yazmak için bekliyordum daha farklı olmasını isterdim ama… biraz dualarınıza ihtiyacım var bebeğimizde solunum sıkıntısı var küvezde dün öğle kontrole geldik doktorumun artık yatışı yapıp fitil ile egzersiz ile doğumu başlatalım dedi suni verilmedi fitil takıldı ama rahim muayenelerinde çok zorlanıyordum neyse sancım giderek arttı sıklaştı ama ben o süreçte hep ayaktaydım squat plates falan saatlerce hiç açılmam olmadı bi 7 saat sonra sancım arttı dahada ama sancım artınca üşüyorum kusuyorum her sancı gelişinde vücudum tir tir titriyor üşümekten kalkamayacak hale geldim ateşim yüksekti o üşüme hiç geçmiyordu ssrumlar falan biraz sakinleştim o süreçte nstye bağlandım sancım oldukça bebeğimin kalbi hızlanıyordu bekledik ama öyle devam etti ve doktorum sezeryane almak zorundayız böyle riske atamayız denildi ama ben nasıl kötüyüm bebeğimin kalp atışları hızlanınca içim gidiyordu bişey olacak diye neyse ameliyathaneye alındım belimden aşağı uyuşturuldum sonra benide uyutmuşlar uyandığımda bebeğimin geçici solunum sıkıntısı olduğunu yatış yapılacağını söylediler benim ödüm kopmuştu herkese bişey olmuş benden saklıyorsunuz falan diyorum artık dayanmadım sandalye ile bebeğimi görmeye gittim Allahım hiç çıkmak istemedim sanki dünyalar benimdi bi yandan ağlıyorum hemşşreler herşeyin yolunda olduğunu yarın süt alacağını söylediler bizimde doğum hikayemiz ….
Bize güzel dualar edin….🙏