Selamlar. Eşim solunum yetmezliği yaşıyor bu sıralarda. Öyle kötü durumda değil alerjik yani. Doktorumuzda ZYRTEC diye ilaç verdi. Bir kaç gündür bu ilacı aldıktan sonra rüyasında karabasan görüyor. İlk gördüğü rüyada yatak odamızda bir kadın ve bebek görmüş sonrasında karabasan çökmüş üzerine. Ben seslerine uyandım nas felak ayetel kürsü okudum. Az önce de eve geç gelmiştim eşim uyurken. Kirli bir tuvalet deliğinin içinden çıkıp üzerine gelmeye başlamış kendi nas felak okumuş uyanmamış benim odaya girmemle kendine gelmiş. Ben tabi bu gördüğü rüyaları ilaca yordum çünkü bu ilaç halüsinasyon gösteriyor insana. Ama kendisi buna inanmıyor. Üzerimde büyü var diyor. Etrafımızda da ilişkimizde gözü olan bi halam var açıkçası biraz kıskanıyor ondan şüpheleniyor. Birde şöyle ki biraz maddi açıdan sıkıntılı bir dönem. Acaba bilinç altı mı ona bu rüyaları gösteriyor yoksa gerçekten ilaçlar mı. Bir düşünceniz var mı???
Annem diyor ki protez tırnak kullanıyorum abdest tutmadığı için çocuk böyle rüyalar görüyor senin yüzünden diyor… aklım durdu resmen