Ftma15 Kızlar son adet tarıhım 13 Aralık ben 14 ocakta hamıle olduğumu öğrendim 97 çıktı beta değerim 1 hafta sonra 5 bin küsür çıktı ama sımdı kese var bebek yok bana göre 6 haftalık hamileyim normalde adet tarihine göre 8 +1 günlük pazartesi doktora gittim kesen 5+6 haftalık ddi çünkü böyle bi durumla karşılaşan varmı içinizde haftaya Salı randevu aldım bebek oluşmazsa kürtaj olacağım normalde bu hafta alacaklardı ben 1 hafta daha beklemek istedim
Gulays Ftma15 adetin normalde duzenlimi canım benimde oğlumda düşük çıkmıştı sonucum kese göründü ama tarih hatam vardı düzensizlik var bende 40-45 günde bir olduğumda oluyordu adetimi sonrasında 7-8 haftalıkken bakildim bir sıkıntı yoktu geç döllenme olmuş demişti dr.um umarım sağlıklı bir gebeliktir cnm ve beni yanlış anlama seni üzmek filan istemem ama eğer sagliksizsada korkma olurmu benim 2 kaybim oldu ve ileri haftalarda 20-24. Haftalarda rahmindeki ve bedenindeki sıkıntıları düzeltiyor bence sonrasında sağlıklı gebelik oluşuyor oğlumdan sonra emin olamadım ve artık gebelik dusunmedigim bir zamanda tekrar hamile kaldım
miniiiikfasulye Ftma15 Ayy 😭😭bende çok korkuyorum hiç bişey görünmedi adet tarihim 28 Aralık çocuk düşündüğüm için tarihim net 31 ocakta öğrendim 6 haftalık olması gerekiyor hiç bişey görünmedi vajinal ultrason da Değerim 47 den 4 gün sonra bta 476 çıktı 14 şubata kdr görünmesi lazım dedi görünmezse dış gebelik 😭bende bilmiyorum doktor kötü düşünme değerin çok güzel yükselmiş dedi sizinkini 5000 duyunca benimde acaba mi dedim allah yardımcımız olsun korktuğumuz basimiiza gelmesin inşallah ☹️
Ftma15 miniiiikfasulye amin inşallah Allah kimseyi darda bırakmasın inşallah senin bebeğin de benim bebeğimde gelişir
Ays_dmr her zaman düzenli adet olurdum 4 haftalıkken kese göründü 6 haftalıkken kese boş ve düzensiz dedi. biraz beklemek istedim ama düşmedi, sonrasında kürtaj ile alındı üzülme Rabbim hayırlısını versin her şeyin