Bebebebe Kasığımdaki kemikler tam alt bölgede olanlar inanılmaz bi şekilde ağrıyor. Koltuktan kalkarken yattığım yerden kalkarken artık çok ilerledi 28+2 haftalığım. Bi kaç kişi genişliyo ondan ağrı olur o bölgede dedi ama neyin nesidir bu herkesde bukadar fazla ağrı oluyormu. Yürümemi engelliyo. Özellikle sol tarafınmdaki kemiğim kilitleniyo gbi oluyo. Hanımlar yaşayan varmı böyle bişeyi.
Polo Bebebebe ben 🥰 Sağda sola dönemiyom Dr a sordum normal dedi Bi arkadasım bunun için acile gitti Onada normal demişler genişliyomuş çatı ondan oluomş
Chan Bebebebe ✋🏻 1.5 aydır her allahın günü ve saati bu ağrıylayım. Maalesef doktoruma göre kemik yapım gereği bu ağrılarım erken başlamış ama normal. El mecbur çekiyorum ama bu aralar kalçaya da vuruyor hafiften. 27+3'üz.
Bebebebe Zeliha66 enfeksiyon vardı ilaç kullandım tekrardan baktrıcam geçtimi diye. Ama her kontrolde rahmimi herşeyimi kontrol ediyo doktorum. Bi sorun olmadığını söylüyo 😕
Bebebebe Polo bende gidecektim neredeyse doktora. Korkmaya başladım bukadara ğrı olurmu bazen sol tarafım fuk ağrıyo otrurp kalkamak bile şimdiden zorlaştıysa ilerde napıcam 😕
Bebebebe Chan benimde kalçama vuruyo. Hele sabah uyandığımda yataktan kalkmak işkence bıktım artık bu ağrılardan 😖
SeydaBurak Geçmiş olsun canım. Ben daha 8+2 yim ama benim de sol bel çukuruma iğne saplanıyor. Biraz temizlik yapayım iki tarafa birden oluyor ve ağlıyorum acısından. Ne sağa dönebiliyorum ne sola. Yürüyememek de cabası. Önceden böyle bişi yoktu. Doktorum normal demişti ama ağrılarım artınca yine de ortopedi bi görsün dedi. Enfeksiyonum da var ilacım bitti. Soracağım tekrar başlayacak mıyım diye. Tahlil ister belki.
Bebebebe SeydaBurak temizlik varya yapsam iki gün ağrılarım geçmiyo sünirlerm bozuluyo kalkıp su bile içemiyorum 😖
Bebebebe Albatros3501 ahhahahhaha😂😂😂 ayy çok güldüm ya aynı bende öyle tutma hissi oluyo içimden geçiyo benimde eşim altıma kaçırdım zannedecek diye düşünüyorum 😂
SeydaBurak Bebebebe Aynı vallahi ya çok sinir bozuyor 🤦🏼♀️ Allah şifa versin inşallah. İhmal etme. Sağlıkla gelsin bebişin 🙏🏻
Hacer2141 Bebebebe ayni benimde öyle şiddetli idi sizin gibi. Doktor magnezyum verdi biraz daha iyi oldu.. ayrica yogurt hergun yiyin etkisi olur kalsiyum magnezyum onemli ..
Bebebebe Hacer2141 şuan mesela yürütmüyo o derece iyice arttı. Randevumu öne çekicem sakatmış gibi yürümeye başladım🙄☹️
Elaylama Bebebebe benim de ağrıyor pelvik kemiğin esniyor canım ama yine de doktoruna söyle benim erken başlamıştı ve direkt magnezyum'a başlattı.
Bebebebe Elaylama evet esniyomuş ama neden sadece soldaki. Normalde iksiinde de var ama şuan soldaki brni kitlemiş durumda 😕
Gucluanne Bebebebe bende de aynı durum var , geceleri dönerken yada yataktan kalkarken zor oluyor magnezyum verdi doktor , normal dedi