Smr28 Esineda görüştüm msj attım hastaneye geç ebe baksn diyor doğum olursa ararlar beni dedi. Bende biraz evde çeksem mi dedm bakıym ne diyecek
Ayysseee _Tazeanne bel ağrısı hamilelikte normal canım korkma,eğer dayanılmayacak gibi bir ağrı ise ve buna regl ağrısı vs de eşlik ediyorsa o zamn doğum sancısıdir
25umut Smr28 dogum sancisina benziyor sıklaşırsa ben e hastaneye gidin mesela 5 dk da bir gelmeye başlayınca açılma çok çabuk oluyo en azından benimki öyle olmuştu
Smr28 25umut sanki bir kaç dk arayla sıklaştı ama belime çok vurmuyor kasığımda ve alt tarafta hissediyorm ağrıyı
Smr28 Esineda doktora geldm gece hep sancı vardı sabaha kadar vardı doktor baktı bir santim var açıklık dedi ama günün geçiyor yatışını yap dedi yaptım mecbur bilmiyorm iyi mi ettim
Smr28 Smr28 hala sancı gidip geliyor bunca sancı çektim daha doğrusu bunca saat ama bir santim mi ne açıklık var sunide verecekler
irem98 Smr28 hayırlısı olsun hakkınızda güzel haberlerinizi alırız inşallah Rabbim yardımcınız olsun kolaylıkla geçsin doğumunuz 💐
1prensesannesi__ Smr28 herkesin dogum sancisi siddeti farkli oluyo benim cok olmamisti siddetli bi adet sancisi gibi cekmistim nst de 57 yi gecmedi kendi sancimla dogurdum seninde dogum sancisi buyuk ihtimal 5 dkda bir sanci gelmeye baslayinca hastaneye git canim
Smr28 25umut Esineda sağolun ama bebek doğunca kakasını yapmıştı enfeksiyon kanında çıktı yatırdılar hastaneye ben eve geldm bir iki hafta kalıcak orda