ilknur20- 39+5 😁 40 a merdiven dayadık gelen giden yok 🤣 38. Haftaya kadar hamilelik yaşamadım desem yeridir ama buralar artık harbi zormuş gelmeyin iyi değil 🤣
ilknur20- Edus35 evet maalesef herkesin aynı olmuyor ama size bu süreçte naçizane verebileceğim en güzel tavsiye sürekli hareketli olmanız harekette bereket vardır hamile olduğumu öğrendiğim andan bu yana sürekli hareket halindeydim şu an bile günlük 10 bin adım atar durumdayım insan hareketsiz olunca daha zor geçiyor süreç 😊
Edus35 Melissa09 ben kullanıyorum öyle çok ağrılar yok bende ama işte bacak sıkıntıları tuvalet vs uykum hep bölünüyor
Suna_efnan 33+6 olduk gün içerisinde bebeğim his hareket etmedi normalde asla yerinde durmaz ayakta bile kımıl kimildir gece korktuk eşimle baya bekledik bir iki tekme attı ve yer değiştirir gibi hareket etti sonra yine aynı hareketsiz kaldı normalmi?
Edus35 Suna_efnan valla fikrim yok bu durumu yaşasam huyumu biliyorum doktora yazarım mutlaka ve acile gider nst çektiririm ya o kadar dokunmama sola yatmama çikolata yememe rağmen böyleyse takip et yinede kuzum
Suna_efnan Edus35 inşallah sabah böyle olmaz alışmışım karnımı delicek gibi tekme atmasına durunca bir kötü oldum cuma günü kontrolüm var zaten mutlaka bunu söylerim doktoruma
Edus35 ilknur20- çok isterdim dediğini yapmayı maalesef 1 buçuk haftadır erken doğum riskim olduğunu söyledi doktorum şuan 32+4 üm sadece yatmam lazımm full yatıyorum bu sebepten biraz da böyleyim moralim psikolojim bozuldu iyice iş güç yok heryerim tutuluyor resmen gece bile ağrım oldu acilde nst girdi takip ediliyorum korku hep var napayım artık inan bilmiyorum
ilknur20- Edus35 canım benim o zamn başka yapacak hiç bi şey yok senin elinde değil sonuçta . Kendini hiç üzme çok tanıdığım var erken doğum ihtimali olduğu için istirahate alınan 38 de doğuran bekliyorlar endişelenme sen Tabiki uymaya çalış ama doktorun söylediğine . Sürekli yatmak çok zor çok iyi anlıyorum seni ama az kalmış sabret
Edus35 ilknur20- valla sabretmeye çalışıyorum ondan hep isyanım Yine hamdolsun ama bu hamilelik beni çok yıprattı sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamanında doğurmak istiyorum bebeğimi kavuşmak istiyorum ona sarılıp çektiğim tüm acıları unutmak istiyorum hemen hala psikolojik olarak çok fazla düşmediysem ayaktaysam onun gücüyle onun varlığıyla valla tüm umudum bebeğim şu haftalar geceydi iyiydi yav
Edus35 ilknur20- aktivite de yok yapacak bebeğin tüm alışveriş tamam odası hazır eşyalar yıkandı ütülendi düzenlendi erken riskinden dolayı hastane çantasında hazırladık e herşey bitti yapacak bir şey yok 😂😂
MelteM2cck Nurbusra_ gidin tabi en azından nstye girersiniz. Benim sancilarim çok. Kasıklarımı açamıyorum hiç yürüyemiyorum bile malesef. O yüzden doğumu cekebildigi kadar one çekti doktorum. 38 de dogumum olcak.
Nurbusra_ MelteM2cck gece çok sürmedi ağrılarım şu anda da yok Allah’a şükür benimde 38+3 de sezeryan olcak belki biraz daha beklerdi doktorum ama tüp bebekle hamile kaldım bi an önce kavuşmak istiyorum her muayenede hamilelik çok uzun geldi diyodum artık 22 şubata gün verdi doktorum 🙂