nrndyg Kızlar selam, bebeğinizin son ultrason kontrolünde kilosu ne kadar görünüyordu ve doğduğunda ne kadardı sormak istedim size. Özellikle normal doğum yapan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim 🙏🏻
nrndyg nrndyg henüz doğurmadım ama bugün doktor 3700 dedi 39+2yim. Normal doğum istiyordum zorlanır mıyım diye korktum da biraz sizlerin deneyimini okumak iyi geldi 🙏🏻
nrndyg umena bana da 3700 dedi normal doğurmak istiyorum ama kilo yüzünden zorlanır mıyım diye endişelendim biraz
nrndyg Anneadayiii__ henüz doğurmadım ama bugün doktor 3700 dedi 39+2yim. Normal doğum istiyordum zorlanır mıyım diye korktum da biraz sizlerin deneyimini okumak iyi geldi 🙏🏻
Naressmom1644 Valla bacım benim doğumdan bir gun önce bebisin kilosu 3400 dedi doktor. Bı doğdu hamsi kadar 😅 2780. Doktor bile çok sasirdi
Oznurkk nrndyg cuma günü gittiğimde 2800 küsür demişti doktor 37+6 da.2 gün sonra doğum yaptım 3420 gr doğdu
nazazra24 nrndyg doğumdan 1 hafta önce 3400 gr dedi doğumda 2885 gr çıktı makine çok eskiydi o yüzden sanırım fazla doğru söylemiyodu 😂
Anneadayiii__ nrndyg bende henüz doğurmadım o yüzden bende korkuyorum ama en sağlıklısı normal diyorlar o yüzden önceliğimiz o olsun
elifcicek_07 Bizde de baya yanıldı 3000 gr ı bulmaz dedi 3200 çıktı. Beni çok korkutmuştu doktor minyon dedi boyu kısa dedi evet minyon ama kilosu 2700 dediği hafta doğum yaptım.
gokcetugumm nrndyg sabah kontrole gitmiştim hep geriden olcuyordu makina 3 kilo çıkmıştı 39 haftaliktim açıklık kontrol edince 4 cm dedi yatış verdi o gün doğum oldu 3.430 Gr çıktı
elifcicek_07 nrndyg özel hastane hep öyle diyor yaa siz özele mi gidiyorsunuz. Annem abimi 4.5 kilo doğurmuş ne kesi ne bişey yok yani olmayabilir
Arzuanne 3 buçuk kilo falan hiç öyle çok büyük bir şey değil ben yenidoğan bebek görmüştüm o kiloda yani zor cikmaz heralde benimki de en son 3 kilouydu bakalım kaç doğacak