Kakulimmm Merhabalar. Ilk bebeğimi hic hissetmedim. Ama cahillik mi dersiniz oyle oluyor sanıyordum. Megerse bu problemmis 28 de acil sezaryana alındım. Simdi ikinci bebegime hamileyim. 16. Haftaya girdim. Ne zaman hissetmem gerekir
Zeynomsu Kakulimmm bu postu bildiğin dayak yerken okumam😃 bildiğin darp ediliyorum hayır şey kadar alan napıyosun orda acaba ne yaşıyosun😃 ben 13 de ilk pıtları duydum 16 da da net olarak pat pata döndü şu an güm pat evresindeyiz. 28+5
Zeynomsu Kakulimmm aa yeni okudum çok geçmiş olsun. Yani kişiden kişiye değiliyor diye biliyorum ama 20-24 arası duyulması gerekiyor diye biliyorum
Arzuanne 20 ye kadar hissedilir 20 den sonra tekmeler başlar bende öyle oldu sonra yavaş yavaş düzenli olur zaten
Kakulimmm Umran_r1103 evet hic. O hafta sadece neden acaba hoc hissetmiyorum diye gitmiştim. Megerse bebegin gelisimi durmus zaten acil sezaryana alınmıştım. Simdi biraz korkuyorum o yüzden:(
Kakulimmm Kevserehdhd evet hic. O hafta sadece neden acaba hoc hissetmiyorum diye gitmiştim. Megerse bebegin gelisimi durmus zaten acil sezaryana alınmıştım. Simdi biraz korkuyorum o yüzden:(
Sumeyyesummer Zeynomsu 26+2 deyim bu günlerde hiçe yakın hissediyorum. Çok korkmaya başladım. Acaba doktora gitmeli miyim
Zeynomsu Kakulimmm inşallah hissedersiniz. Kendinizi üzmeyin bazıları geç hissediyor. Her gebelik aynı olucak diye bişi yok ki rabbim sağsalim kavuştursun size
Meriioo Kakulimmm hiç hissetmedin anlarım da hiç kontrole de mi gitmedin. 2 li test detaylı ya da rutin kontrol falan
Kakulimmm Meriioo 2 li detayli hepsini yaptırdım. Normal dedi yolladilar. Simdi o yuzden ozele başladım. Korktum. Dedim belki daha ilgili davranırlar
Zeynomsu Sumeyyesummer ben olsam giderdim. Ama korkma her bebek farklıdır. İş yerinde yemek yiyorduk benim oğlan deliriyodu kıza gebe arkadaşların oynamıyodu mesela. Yani git için rahatlasın ne kaybedersin