Fadimee11 Yarın suni sancı verilecek suni sancının bir zararı falan var mı anne bebek üstünde lütfen yazın çok ani gelişti her şey😞
irem98 Fadimee11 kaçıncı haftadasınız ben de 40+3teyim pazartesiye kadar doğurmazsam suni sancı verecekler bana da
Fadimee11 irem98 37+1 deyim canım zayıf olduğu için gelişim geriliğinden 37 haftayı pek geçirtmiyorlarmış ben de normal doğum olsa iyi olur dediğim için açılma sancı vs olmadığı için de ilk etapta suni sancı verilecek
ikiprensannesi53 Fadimee11 hayır hiç yan etkisi yok gayet kolay güzel Bi şekilde suni ile kesi ve dikiş olmadan doğum yaptım 🥰🥰🥰 normal doğum iyiki var
Tatar59 Fadimee11 bir zararı yok çünkü sancı için gerekli olan hormonun dışarıdan hazır verilmesi demek suni sancı kabaca. Ynai vücuda yabancı bişey değil.
Mervs Fadimee11 bende erken dogum yapmıştım 22+3 de suni sancı vermişlerdi sadece süreci hızlandırmak için yapılan bişi
fundatlas Fadimee11 geçmiş olsun 🙏🏻 Aşşah analı babalı sağlıkla büyütsün ❤ sezeryana dönme sebebiniz ney acaba normal olmadı mı suni ile?
Esradenizz1 Fadimee11 zararı yok diye biliyorum ama kendi ağrın olmadığı için ağrısı daha zor sancisi ysnu
Fadimee11 @“fundakrc35”#p31398900ok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤ Suni sancı verildi sancım oldu ama açılma olmadı