Beyzab95 o an girebilir tabi kanala e bir de girmediğini düşün düşük ihtimal genelde,bak Beyzacım ilk çocuğumu normal doğurdum 42girerken doktorum sezaryene yönlendirmedi asla düşün senin haftan daha erken,2.de 40 haftada sancılarım başladı aşırı sancıyla normal doğurmaya gittim güya bi baktılar hiç açılma yok e ben tecrübem var diyorum bu kadar sancıya açılma olmalı diyorum ki artık sancılar yordu beni konuşamıyorum bile neyse usg den bakıldı kordon 3.5kat boynunda hemen acilsezaryene alındım ki kalp atışları yavaştı çocuğumun hayırlısı olsun diye dua edelim bunun için,3.de biliyorsun total yaşadım full kanama bi şekil 36+6 doldurduğum gece sezaryen gğnğmden önceydi yani yine aşırı sancıyla uyandım suyum geldi kanama başladı biliyorsun plasenta kanaması,sancıma dayanamıyordum hastanede uzaktı gider gitmez acil sezaryene yine alındım demem o ki hayırlı doğum nasip etsin rabbim,2kez sezaryen olsamda sancıları ve tüm heyecanları yaşadım inş bunda prensesler gibi sezaryen günümde doğururum diyorum🙈🤲🏻yeter ki sağlıkla gelsinler