Bebegimm_54_03
Eskişehirden şiddetli sancı ile Çarşamba günü araştırma hastanesine geldim. Eskişehir de bir şeyin yok ne geçmez sancın var deyip yolladılar. Adet sancısı gibi ağrım vardı. Burda acilden giriş yaptım. Doktorlar çok ilgili eskisi gibi değil kesinlikle bende şok oldum. Acildeki çok bilgili değil bunu kabul edebiliriz. Fakat şansıma son anda uzman bir doktor geldi, hemen tekrar muayene etti, hemen yatış dedi. 5 gün boyunca yattım. Sancımi ertesi gün kestiler. Unutmayın ki orası devlet hastanesi ve araştırma bir sürü asistan stajyer doktor bir sürü öğrenci ebe hemşire mevcut. Hepsi hem eğitim alıyor hem meslek tecrübsi ediniyor. 5 günde öğrendiğim çok ilgililer, asla işlerini şansa bırakmıyorlar, evet 50 tane doktor alttan muayene ediyor sürekli kontrol ediyor ama buda bence olması gereken bir şey. Ben ilk defa memnun kaldım ki devlet düşmanı sayılabilirdim. Başıma çok şey geldi çok olumsuz şey duydum. Sezeryan olacaksan benim gibi özele o kadar para vermeye değer mi bilmiyorum. Ben özelde dokturum var ama devlete doğru dönmeye başladım