tgc_gzm2018 Ayse4242 korkmayın rahminn icindeki şeyler işte grnisleyip büyüdüğü için gözünüze çarptı her kadında olan bisy anldim ben sizin neyi demek istediğinizi mormal bisy herkesde var
Ayse4242 tgc_gzm2018 evet hic boyle gormedigim icin sorayim d3dim ama yinede muayene olmak gerek devlete gidiyorum hususi arayacagim bir doktorum yok ama buyuk ihtimalle dediginiz gibi cunku kendinden oldugu belli yani bacagimi acip temizlik icin bakmasam farketmezdim bile
Imomuser-s Yunel doktorunuz ne yorum yaptı bu konuda merak ettim, normal doğum için engel mi bu durum hala net bir bilgi alamadım ben çünkü 🌸
Yunel Imomuser-s ikinci hamileliğimde de vardı ama bu kadar çok değildi normal doğum yaptım engel değildi yani ama şuan özeldeki doktoruma daha gitmedim devletteki doktorda rahiç içindede oluşmuşsa sezeryan olursun dedi büyük ihtimalle sezeryan olucam gibi çünkü epey bi var içeridede var gibi epey bi şiş çünkü
Epifizbezi Ayse4242 belki vajinanın yapısıdır hani herkeste vardır belki 🙂🙂 benimde başımı buna benzer bi olay geldi meğer herkeste varmış 😅
tgc_gzm2018 Ayse4242 gerek yok muayeneye hangi gulciiinmomm bir yudum süt ama bana yoğurt çok iyi geliyor
Gizemksgl O söylediğiniz şeyler bende doğumdan sonra gördüm kendimde doktoruma sordum önemli bişey değil , kızlık zarının kalıntıları onlar demişti. Ama size ağrı veren birşeyse doktorunuza sorun
nazazra24 Ayse4242 kuzum bende hpv siğilleri vardı kaşınma veya acı yoktu ama küçük küçük etlerdi ucu hafif sivri oluyo sivilce gibi aman diyim çekme kanatma ne olur ne olmaz kanayınca kanı başka yerlere değiyor ve içindeki virüs başka yerlere de bulaşıyor hemen bi doktora görün sana anında söyler zaten hpv siğili mi değil mi diye
Momyy1999 Ayse4242 Vajina varisi olabilir canım çok ayakta kalmaktan muhtemelen. Çünkü annem dediğin gibi olmuş seneler önce hatta bebeğin kafası sanmış 🤣 doktor çok ayakta kalmışsın sen demiş doğurunca geçmiş