kubra_1206 Kızlar selam Medipol Mega’da tüp bebek tedavisi olan var mı ? SGK karşılıyor diyorlar ama detay bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
mbt34 kubra_1206 sgk nın karşılaması için devletten rapor çıkarmanız gerekir. Sonuçta orası özel hastane. Rapor çıkarırsanız iğneleri indirimli alırsınız, hastane işlemler için ayrı ücret alır. Raporlu olduğunuz için indirim yapabilir belki.
kubra_1206 mbt34 ay teşekkür ederim peki bir şey daha sorsam; özelde iki aşılamam oldu 1,5 yıllık evliyim verirler mi rapor devletten bilginiz var mı
littlechick kubra_1206 3 yıllık evliliğe veriyolar diye hatırlıyorum bizde yaptırdık 1 yıllık evliyken bize rapor çıkmaz dediler
mbt34 kubra_1206 tüp bebek için 3 yıl evli olma şartı var. (Geçerli bir sıkıntı varsa süre önemli olmayabilir, o kısmı tam bilmiyorum)
kubra_1206 littlechick mbt34 Pcos var bende belki ondan verirler dediydim 😄 üçüncü aşılamayı yapsam mı direkt tüp bebeğe mi başlasam buna da kararsızım, merkeze de kararsızım valla kafam allak bullak ya :(
mbt34 kubra_1206 pcos geçerli sebep değil sanırım amh düşüklüğü ya da erkekte azosperm gibi sebepler. Yine de araştırın benim rapora 3 sene olacak değişiklik olmuştur belki.