TheMomm Emellllllll İlk oglum da doğum yapana kadar içmiştim simdide oyle yapmayı düşünüyorum içmezsem ağrılarım çok oluyor
Ayseyllmz Emellllllll benim dr biraktirmadi 37+5im erken doğum riskim vardi ilk doğumum erken olduğu için
gncglozclk Emellllllll 37 de bende bıraktım normal dogum sancını kesiyor dedıler diye 39 da sezaryan oldum kızımın Gelesi yoktu ama cidden bırakınca kasılmalarım basladı baya kesiyormus benimkini 4100 grm olunca kendi isteyimle sezaryan oldum
Ozgeunuvar Polenmom kasılmaları önlediği için bazı doktorlar bırakılmasını istiyor doğumun normal zamanında başlaması için
Emellllllll Ozgeunuvar evet bazı doktorlar bıraktırıyor benim doktor da ağrın yoksa bırak dedi bacağıma kramp giriyor bazen onun dışında nasıl bir ağrıdan bahsetti bilemedim
Guzelanne3435 Emellllllll bacağa kramp içn ne kullanıyorsunuz gece kramp girdi sol bacağıma ağrısı içinde kaldı merdiven çıkarken toparlliyorum resmen
Ozgeunuvar Emellllllll bırak dediyse bırakın bence süreci boşu boşuna uzatmayın hem o bacakk ağrısı doğum sancısının yanında ne ki vücudunuz da alışmış olur kasılmalara sancılara
Emellllllll Guzelanne3435 magnezyum içmeme rağmen arada bir giriyordu benim de kramp. Hala bazen girer özellikle yaptığım bir şey yok maalesef. Ağrısı bende de kalıyor bazen gün içinde basamıyorum