rumeysa_mom Aslikryl adetinden sonra da yap canım bazen adetten önce çıkmayabiliyor ☺️🌸 ümidini kaybetme
rumeysa_mom Bugün rüya gördüm kızlar tam 12 adet ya da ben hatırlamıyorum 20 de olabilir erken gebelik testi yapmıştım hepsi de pozitif çıkmıştı hamile olduğumu gördüm sizce bu rüya bir işaret olabilir mi 🌸🥲
rumeysa_mom DiplomaliEvHanimi yani benim bildiğim adet sökücü olarak geçiyor ama hani adetine daha varsa öyle bir lekelenme gördüysen yerleşme kanaması olabilir tam olarak bilmiyorum canım ama sen biraz zaman geçince test yap o zaman hayırlı haberi alırsın ama benim bildiğim doktorlar gebelik isteyen hanımlara vitamin başlatıyorlar ama bilemedim şimdi
Ftrhn Dilaralemdar test siparş verdim bugün gelir. Yaparım ben yine inşallah. Ama olmazsa da hayırlısı diyip bir dahaki ayı değerlendircez inşallah 🌺
Dilaralemdar Ftrhn İnsan merak ediyor dayanamıyor ya😊😊 bizde öyle hayırlısıı daha zamanımız var bakalım🥰
Dilaralemdar rumeysa_mom Amiin hepimiz için çiçeğim inşallah bu ay olmasada diğer aylar hep bizim🫶🏻🌸 Nasip kısmet herşey, Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı zamanda evlat nasip etsin🫶🏻💐
Ftrhn Dilaralemdar test yaptım 3 gün var adetime. Negatif. Olsa çıkardı hayırlsıı bir dahaki aya belki de
Talyaninannesi Dilaralemdar Benim de regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım başladı. Yakındır ben de geliyorum ardından. İnşallah hepimiz güzel haberlere ulaşırız tez elden 🌸
skulentizm Ftrhn ben de iki gün kala test yaptım ama kaset test negatif çıktı. Bugün regl olmam lazımdı. Sadece dün çok az kahverengi leke geldi. Hafif kramplarım ve çok fazla gazım var. Anlayamadım normalde çok düzenlidir
Talyaninannesi Kızlar ne durumdasınız? Bir değişiklik var mı sizde? Benim bat yarın, bakalım neler olacak :)