Evet bazen öyle düşünüyorum sadece beklemediği için sanki bazen umutsuz oluyorum . Çocuğum olunca da birine bırakıp çalışmak istemem herhalde diye düşüncelere kapılıyorum. Hormonlarımın bir oyunu sanırım bu bana 🤩
Beklenmeyen hamilelik..
Hnfeshnn suan hayatim o kadar karman karsk o kadr kotuki bu halimizede sukur isyan etmiyorum ama bazen dayanamiycak duruma geliyorum bu hayatta kimsenin beni anlamadgni sevmedigini dusunuyorum. Ama suan tek tesellim bebegim hersye onun icin sabrediyorum onun geldigi gun hayatimi degstrcegini hayatima mutluluk huzur getrcegne inaniyorum. 😑🤰
ebrarmom08 inşallah öyle olur kuzum hayatını değiştirir. Kendini bebeğin için mutsuz bırakma ..🙏🏻♥️
Hnfeshnn canım bende aynı durumdaydım beklemedigimiz bir gebelikti ilk başlarda çok bunaldım ne yaparım diye düşünüp durdum ama suan 28 haftaligiz alıştım Allahım iyiki vermiş diyorum bakalım doğunca nasıl olacağım pişman olma Allahım nasip etmiş hayirlisiyla gelsin inşallah
2 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim ve Ben de hiç beklemiyordum ve benim de Temmuz’da KPSS sınavım var😶 öğrendiğimde büyük bir şok yaşadım ve tepkisizce davrandım eşimse çok mutluydu zaten o çok istiyordu. Gerçek olmadığını ve olmamasını çok diledim şokun etkisiyle. Sonra kendime kızdım ve Allah’ın bana verdiği bu lütfa nasıl ihanet ederim dedim. Hamileliğimi kabullendim onu sevdim. Önceden Anne olmayı istemiyor değildim hatta eğer olmazsa ne yaparım diye düşünürdüm. Bunu düşündüm ve onun bana muhtaç ve benim bir parçam sevdiğim adamın bir parçası olduğunu düşünüp kendimi topladım. Kendime kızdım. Emin ol sende kendini toplayacaksın ve onu kanulleneceksin. Beklemediğin için bu şekilde bir şok yaşamış olabilirsin ve yalnız değilsin.
Hnfeshnn ben de evleneli 2 yılı geçti benimki de planlanmayan bir hamilelik oldu hem de tam sınava hazırlanırken. İlk öğrenince şok oldum ben de üzüldüm. Tek gündemim sınavken başka başka şeyler çıktı diye. Sonra kabulleniyorsun ve kafana koyduysan ne olursa olsun o sınava hazırlanıyorsun. Ee kolay olmadı benim bir yandan bulantılar bir yandan düşük tehlikesi falan ama en iyisi kabullenip bir yol çizmek. Haftaya cumartesi sınavım var bakalım minnoşun rızkı burdan mı gelecek diye beklemedeyim 😄 Siz de kabullenip hazırlanın sınavınıza Allah bir çıkar yol gösterir
Hnfeshnn Seni o kadar iyi anlıyorum ki. 2 3 sene çocuk istemezken evliligin 10. Ayında hamile olduğumu öğrendim hemde korunurken, oyle cok üzüldüm öyle cok ağladım ki düşerse hiç üzülmem diye düşünüp birde vicdan azabi çekiyordum. Suan 34. Haftaya geldik rabbim kimseye aratmasin diyorum. Bu zaman hayirliymis bu zaman oldu cok uzun zaman evlat sahibi olmak isteyip olamayanlar var cok sansli hissetmeliyiz kendimizi. Zaten onun hareketlerini hissetmeye basladiktan sonra tum düşüncelerin değişiyor suan boyle hissetmen cok normal çünkü beklemiyordun zamanla aliscaksin kendini yipratma😊
Teşekkür ederim kızlar. Tek ben değilmişim. Tabiki de daha hareketi bile yokken seviyorum onu takip ediyorum herseyini. Doktor bile şaşırıyor doktora diyorum ki çok araştırıyorum ondan biliyorum herseyi ☺️ İnşallah mutsuzluğum da gidecek benden çok sağolun🙏🏻
Hnfeshnn bende 6 aylık evliyim korunuyordum ama hamile kaldım. Keşke daha önce kalsaymışım dedim cok güzel bir duygu gerçekten bence tadını çıkar keyfine bak el üstünde tutuluyorsun kendini daha iyi hissediyorsun bi canlı taşıdığın için gurur duyuyorsun ne bileyim anlatılmaz yaşanır bisey yani 😁
Selin46 kızım sen hasta mısın hayırdır yaa
Deletedmom0018 yazık hasta sanırım beyinsiz ya söylenecek laf mı
Allah razı olsun sizden çok sağolun kimseye açamadım konuyu ama çok güzel destek oldunuz🙏🏻🥰