Esrtgb Hangi doğumu yaparsak yapalım bunlar bize özel tecrübelerdir. Fakat bazı insanlar bunu idrak edemiyor. Geçenlerde burada bir konuyu uzun uzun okuduk, konuştuk. Ben öneri konusuna sinirlendim. Hanımefendi kötü bir sezeryan süreci geçirmiş, normal yapın diyor. Hanımefendi yaşadığı süreçten dolayı bi dahaki doğumunu ssvd istemesi çok normal. Ama bir başkası için doğum önerisi yapılmamalı. Sana gelecek olursak seni suçlayacak bir şey göremiyorum. Hayır kesinlikle sezeryan olun deseydin, elestirirdim 😁 Gayet makul bir sekilde başına gelen bu kötü olayı anlatmışsın. Ve ben çok üzüldüm senin adına. Süreci atlatman senin için hiç kolay olmayacak. Ve ne yazık ki bu sezeryan olsun, normal olsun acı tecrübeler yaşamaya devam edeceğiz… Temennimiz elbette herkesin bu süreci en iyi şekilde atlatması fakat hayal dünyasında olmamamız gerekiyor. Ben çift çene ameliyatı oldum 2016 yılında. Bir doktor ile anlaştım ve Facebook üzerinden kurulan çene ameliyatları gruplarına katılmıştım. Benim ameliyatımı yapan çok iyi bir doktordu fakat ameliyatin kendisi zor çünkü çene kemiklerimiz kesiliyordu. Bende o grupta benim doktoruma ameliyat olan kişilerle konuşuyordum ve hepsi ağrı sızı hissetmediklerini güzel güzel anlattılar. Bende sanıyorum ki onlar gibi olacağım. Ameliyattan bir çıktım kendime geldiğim o an varya küfürleri bastım. Böyle bir acı ağrı yok dehşete düştüm ya. Benim dişler birbirine bağlı. Konuşamıyorum ama inlemelerimi duydular. Küfrümü duymasalarda içimden saydırdım ve çok pişman oldum o ameliyatı olduğuma daha doğrusu ameliyat sürecini bana iyimser bir sekilde anlatanlara inandığım için kendime kızdım. Aslında onlarında zor geçmiş ama güya korkutmamak, destek olmak için tatlı tatlı konuşmuşlar. Ben neyle karşılaşabileceğimi bilseydim psikoloji mi ona göre hazırlardım. Kendime gelemedim psikolojik olarak. Tabi hepsi geçti gitti ama kimseyi kandırmadım zorluklarından bahsettim. Senin yaptığında bu ve bunda yanlış bisey yok. Biseyin iyisi varsa kötüsü de var. Hayal dünyasına girmeye gerek yok.