Evet kızlar sonunda bende bu başlık altında yerimi aldım 🥳😍 bugün bebeğim tam 8 günlük. 31 ocakta doğum yaptım. Sabah hastaneye yatışım yapıldı ameliyat elbisesini giydim sonra hemşireler damar yolu açmaya geldi, ardından makyajımı yaptım gayet sakindim hatta herkesten daha sakin bendim milleti güldürdüm falan 😂 sonra tekerlikli sandalye ile ameliyathaneye gittik. Anestezi doktorum ile muhabbet halinde sipinal iğnemi vuruldum ve kızlar gerçekten ama gerçekten hiç hissetmiyorsunuz damar yolu daha çok acıdı öyle diyim yani… yavaş yavaş uyuşmaya başladım ve ben öyle sıcaklık falan hissetmedim bildiğiniz uyuşma oldu sonra hissizlik, beni yatırdılar ve sondam takıldı, perde çekildi bi yandan doktorum şarkı seçti ve başlıyoruz dedi ve başladııık bana oksijen takviyesi yaptılar neden bilmiyorum belki rutin bişeydir sonra vırak diye bir ses geldi zaten doktorumla sürekli muhabbet halindeydik gayet sakin relax bir süreç doktorunuz cidden çok önemli bir faktör. Birde baktım ki minik kızım perde üstünden bana bakıyor öpüştük koklaştık sardılar sarmaladılar götürdüler sıra geldi dikime, zaman çok çabuk geçti ben o dikim süresi geçmez sanıyordum. Daha sonra beni diğer sedyeye aldılar ve odama götürdüler kızımı emzirdim her şey çok yolunda gitti şükür ki… ağrım sızım çok olmadı çabuk toparladım omuz ağrım baş ağrım da olmadı anestezi doktoruda önemli bir faktör cidden 😅 yani kızlar güzel bir araştırma ve ekip ile güzel bir doğum yapabilirsiniz asla panik yapmayın cidden hiç bişey yok doğum yaptığımdan beri bebeğimle ben ilgileniyorum sakın korkmayın çevreye aldanmayın ve ne tarz doğum yapmak istediğinizden emin olun ben en başından beri sezeryan dedim ve sezeryan oldum pişman değilim yine olsa yine yaparım 🫶🏻🫶🏻❤️ merak ettiklerinizi sorabilirsiniz 🥰🥰