Azra28-anne Rabia6606 bazen takıyorum maalesef bazı şeyler var insanın canını fazlaca sıkıyor engel olamıyorum ki
Rabia6606 Azra28-anne Rabbim selamete çikarsin ins. Valla önceden bende öyleydim artık saldım herşeyi çünkü canımızı sksakta olacağına varıyor dirensek dik dursakta salmak bazen iyi .
Betren Azra28-anne dediğim gibi fibromiyalji dediler gerilim tipi baş ağrısını tetikliyomus aynı zamanda stres asiri tetikliyo kaygi bozukluğu var cok tetikliyo ilac kullaniyodum agrimiyodu uzun süredir
Betren Azra28-anne devlete gittim ama sizin gibi gezmedigim doktor kalmamıştı hic bisey kesmiyodu bazen agri kesiciler de ise yaramiyo
Betren Azra28-anne boyle bas agrisi felan daha zor oluyo demi bende cok zorlaniyorum basim agriyinca anskiyetemde kalkiyo o zaman atlatamamistim simdj ilac dahi alamiyorum napcam diye
Azra28-anne Betren inanın başım ağrıdığında başımı duvara vurmak istiyordum geçmediği için ilaç da alamıyoruz hamilelikte maalesef çok zor geçiyor
Betren Azra28-anne bende öyle valla geberiyorum bazen ya gozume vuruyo bide benim gormuyo gozum şiddetinden