Elfthh Kızlar birden halszilik oluyor bazen bide bazen ayağım ödemli gibi oluyor halsizlik vuruyor birden sizde ne gibi durumlar var
annelik_4 Elfthh ayakta 5 dk durabiliyorum yemek yaparken veya mutfakta işim olunca dinlene dinlene yapıyorum bazende öyle halsizlik oluyo ki uyuyasim geliyor haricinde şükür henüz ağrılar olmuyor 23+2
[silindi] Ben 25 teyim zaman zaman yorgunluk yaşıyorum o haftalarda da yaşıyordum sanki bütün evi ben kaldırmışım gibi ya da çoğu zaman çok aktiftim enerjim vardı
Elfthh [silindi] ay inşallah canım bazen çok zorlanıyorum saçma seyelre takılıyorum moral bozuyirum boşu boşuna stresli geciiryorum ama blmyrum🥹
annelik_4 Elfthh halsizlik sabahlaru oluyor bende yataktan kalkasim gelmiyor gece de sabaha kadar bir kaç kez kendiligimden uyanıyorum bebişim bu aralar gece daha hareketli maşallah 😍
Elfthh annelik_4 bende aynı aynı 😁zaten aynı haftadayiz sanırım belirtiler yaşıyoruz ama bide ben sağa hiç yatamıyorum aşırı baskı yaoiyor😁
annelik_4 Elfthh yok benimki farketmiyor sağ sol düz ama en çok sağa yatıyorum soluma yatınca kalbim sıkışıyor düz yatınca göbeğinde hareket eidyor sanki gidiklaniyorum😂😂
Elfthh annelik_4 bende sağ da çok rahat ediyordum baskı cukti solda kalbime yük gibi oluyor ortada yatilmiyor çapraz falan oluyorum 😁bide bende bu hafta kasik ağrısı da oluyor