Balabans Bir haftadır falan bebek hareketlendikçe alt tarafım da hareketlilik vajinamda baskı hissediyorum normal mi değil mi bunu yaşayan var mı aranızda 🙏🏻
ruveyda123 Balabans bende 29. Haftamda yattığım zaman sanki vajinamdan çıkacak gibi hissettim hareketleri aşağıdaydı ertesi gün kontrolüm vardı doktorum başı yanda o kadar aşağıda değil sen öyle hissediyorsundur dedi içim rahatladı ☺️
amayinedeiyiilerledim Balabans ben 21deyim. Bugün kontrolde sordum. Bebek makat gelişli yani ayakları aşağıda. O sebeple oluyordur dedi. Rahim ağzı kapalı korkmana gerek yok dedi🤗
La_Liberte Balabans ben de aynısını hissediyorum 25 haftalık olacam iki gün sonra. Yarın doktora soracam. Gece yatırmayacak şekilde acıtıyordu canımı. Bakalım ne diyecek doktor. Sağlıkla alalım kucağımıza.
Balabans senafa_ Normal bir durumdur aslında ama hamilelik o kadar zor ki kafam rahat geçirdiğim bir günüm yok her şeyi araştırıp sorun ediyorum 😞
Balabans ruveyda123 Galiba kendimize çok dert arıyoruz aslında şu güzel zamanların keyfini çıkartmamız lazım ama takılıyoruz her şeye 😅
Balabans amayinedeiyiilerledim Ya o kadar rahatladım ki Şuan mantıklı yani sürekli olan bi şey değil çünkü çok sağol 😂💐
ruveyda123 senafa_ bende başı olarak hissetmiştim ama doktorum o daha çok döner yeri bol dedi bende sorun etmedim
ruveyda123 Balabans bende aynıyım ne yazık ki böyle böyle 33. Haftama geldim az kaldı Allahın izniyle sonu güzel olsun inşallah 🤲🏻☺️
Balabans ruveyda123 Detaylı ultrasonda normal çıkmıştı aslında ama ben yine de belirteyim gittiğimde çok sağolun 🥰
Balabans La_Liberte İnşallah bi sıkıntı yoktur duruma göre yazabilir misiniz neden miş sebebi neymiş rica etsem 😊
La_Liberte Balabans tabii ki yazarım yarın. Bu iki gündür biraz daha iyi ama iki gün önce afedersiniz alttan çıkacak gibi hissediyordum. Şimdi pozisyon değiştirmiş olabilir tabi. Bakalım ☺️
La_Liberte Balabans ben gittim doktora iki gündür azalmıştı zaten. Her şey yolunda dedi. Bebek ters dönmüştür o yüzden vuruyordur dedi. Ama düzeltmişti kendini çok şükür ☺️
Sare09 Balabans 25+3 teyim bende ayakları aşağı doğru geldimi bazen tekmeleri çok aşağıda hissediyorum ama daha önceden ağrım olmuştu bir kere alttan muayene yapıldı servikal uzunluğa felan bakıldı normalmiş eğer kısalık yoksa normaldir bence