Elifff7272 Kızlar 18 hafta gebeyim bugün kanamam geldi ağrım yok gibi nst ile bakıldı akşam ultrason yok diye kalp atışları normal kanama neden gelmiş olabilir yaşayan var mı
mervemurat16 Elifff7272 kanama alanı olmuş olabilir ilişkiye girdiniz mi belki o yüzden bile olabilir doktor görmeli muhakkak
Kucugum09 Elifff7272 aynı haftada yasadım. Agrı sizi yok ama kanamam vardı . Rahim kasılmasına bağlıymıs bebeğim ve suyu iyiydi çok şükür ilaçlarla iğneyle atlattık
aygul-7138 Elifff7272 İlişkiye girdiyseniz olur, birde gün içinde yoğun tempolu gecirdiysenizde oluyor belinizi ağrıtacak işler yapmayın lütfen 🥰 Ultrason da kanama alanı gormediyse doktor sıkıntı yoktur
Ozgednc Bende yaşadım kanama alanı oluşmuş önce kahve sorma kırmızıya döndü. İğneye başlandı ve istirahati arttırdim. Benimki durduk yere oldu 6 haftalıkken de olmuştu doktor neden olduğunu söylemedi
zehraks Elifff7272 ilişkiden olmuştur bende de öyle bir kanama olmuştu ki ilişkiden sonra bebeğim kesin düştü demiştim çok şükür rabbim bağışladı
Kucugum09 Aden17 ultrasonla baktiginda doktorum anladı. Iliski, stres,korku bundan olabilir dedi. Kızımın enfeksiyonu vardi bir gun boyunca 40 dereceden dusmedi ona uzulup aglamistim ben ona bagladım. Ondan sonra oldu .