-ilknur-12 Hurremsultan__ ya bacım bana da dua et kız 14. Haftada bi çıkıntı var ama 17. Haftada gene gel bakalım dedi . Rabbimin gücüne gitmesin bi oğlum var birde kız evlat sevdirse diye işte yoksa rabbim ne verse başım gözüm üstüne 🤲🏻
-ilknur-12 Nuraslanklc 😂😂😂😂 bizimkinin dr 14. Haftada bacak arasında Çıkıntısı var gibi diyince hayalleri suya düştü 😂
Hulo2105 -ilknur-12 az önce öğrendim ilk günden beri erkek demiştim ve erkekmiş analar hissediyormuş aşkolar 😂😂😂
Buseirgit -ilknur-12 iki kızım var bana yine kız olcak gibi geliyordu doktorum 12+2 de erkek dedi ben hala inanmıyorum erkek olduğuna sanki değişecek gibi geliyor 😅
-ilknur-12 Buseirgit bacım kız varya gönül erkek ister 😂 bendekide erkek gönül bi kız istedi ama ultırasonda bacak arasında bişey vardı 😂
Buseirgit -ilknur-12 tabi ki gönlüm benimde erkekten yana inşallah değişim olmaz da oğlumu sağ Salim kucağıma alırım 😊 ama ne biliyim işte his meselesi sanırım. Senin hep kız oldu o yüzden kız hissediyorsun diyor annem bakalım haftaya cumartesi netleşir iyice
YncaY -ilknur-12 Benimde 12+3 te 2 li testte bacak arasında çıkıntı yok kız dedi yanılmalar olabilir yinede falan diye ama ben çok erkek hissediyorum niye bilmiyorum
xhbgns -ilknur-12 Cinsiyetini hissettim rüyamda gördüm, Saçının şeklini dahi rüyamda gördüm gördüğüm gibi doğdu 🥹