Deryayzz Ben jilet ile temizleniyorum ve vajinal muayene olmaktan çekiniyorum açıkçası ilk gebeliğim ve 33 haftalık hamileyim 3 gündür sancım var bide istifar ediyorum ama acile gidersem alttan muayene ederler diye gidemiyorum sizce napmliyim?
Eddakayaa Deryayzz neden cekiniyorsun canım hirkani alıp üstüne ortebilirsin ordakiler oranı görse ne olucak bidaha gormuceksin ki o kişileri . Nasıl doğum yapcaksin muayene 5 dakikalık iş önce sağlık bence git cekinme
Beybun_29 Deryayzz canım kuaförde ağda ile temizlensen daha iyi ben gittim bugün ayda bir çıkar en azından tüyde artma olmaz son günlere kadr da giderim. Hem cekinecek bişey yok sonuçta hamilesin doğal bişey tüy cikmasi da insan eğilemio yapamio muayene olmaktan cekinme
Deryayzz Beybun_29 bilemedim ya diyorum ya ister istemez çekiniyorum sancım var ve belkide acilmam var ama gitmedim bugün sancimin 4.günü ağrı kesici ile ağrımı dkndirihorum
Beybun_29 Deryayzz çekinme cekinecek bişey yok valla elde olan bişey değil. Baktım gittim kuaföre bikini üstü pek bişey yokken alt kısımlar malesef kötüydü gittim temizledi çıktım yapacak halde değildim ki. Bu şekil hastane de gitsem göbekten egilemiom ayiplanacak bişey değil