Pinaargunes Selam arkadaşlar şimdi benim hangisini ya da hangilerini almam lazım hiç anlamıyorum bu işten Gümüş kapak , göğüs kalkanı , göğüs pedi Vs vs hangisini ya da hangilerini almalıyım sizce ?
Balbebek012 Pinaargunes iki bebeğim var tecrübeme dayanarak şunu diyeyim wee baby göğüs pedi aldım emzirme döneminin başında işime yaradı ortalama iki ay filan süt akması çok oluyor göğüs terbiye olana kadar kullanmak lazım gümüş kapak almadım çok şükür göğüs Uçum yara olmadı bebeğim öok emdiğinde göğüs ucum acırdı ben her emzirme öncesi ve sonrası suda yıkayarak çözüm buldım bunun harici bebeğin diş çıkarma döneminde kullanmak için bebedor silikon göğüs ucu aldım ama daha kullanmak kısmet olmadı ☺
Srfe01 Pinaargunes benim ilk gebeligimde göğsüm çok yaradı oldu lansinoh falan kullandım ama faydası olmadı göğüs pedi de yara olduğu için yapışıp yarayı kanatiyordu zeytinyağı döküyordum içine ama bunda kesinlikle gümüş kapak alacağım
Buzprensesi Pinaargunes 7 günlük annelik tecrübeme dayanarak yazacağım. Aynı şekilde bende sorguluyordum bunlar ne işe yarıyor alınmalı mı alınmamalı mı diye. Bence öncelikle hepsini almalısın canım. Hastanede başlıyor emzirme Faslı zaten. Benim göğüslerim direkt yara oldu süt gelmedi vs. Zaten krem falan sürüyorsun sürekli yara oluyor illaki. Gümüş kapak bende çok işe yaradı. Ama hastanede yoktu eve gelince almıştım. Keşke hastanede de olsaydı dedim. Göğüs pedi çok süt geldiğinde kullanmak için diye biliyorum. Ama başlarda zaten süt gelmiyor öyle foşur foşur bence hastanede gereksiz süt çoğalmaya başlayınca kullanmak için al ama yine de son dk onu almakla uğraşma.
Churcill Pinaargunes ben hiç birini almadım ama şimdiki aklım olsa o akan sütü toplamak için bişey alırdım. Kalkanlar sütü topluyor sanırım ya da mochi tarzı pompalar. Çünkü ilk aylarda süt üretimi gereğinden fazla olduğu için bebek birini emerken diğerinden süt akıyor ve bence o süt boşa gitmemeli. Onun dışında göğüs ucum zaten çok yoktu o yüzden yara vs olmadı kalkan ya da kapağa ihtiyaç duymadım.
Pinaargunes Balbebek012 yaa cok teşekkür ederim 💖😍 bende bakinirim dediklerinize mutlaka🙏 Yani bu gümüs kapak vs almama gerek var mi acaba sonra mi bakmaliyim yara olursa vs hastane cantasi vs icin gerekli değil mi yani ? Gogus ucu kremi vs de almayi dusunuyorum zaten şimdi ilk hamilelik ya sanki hepsinden alıp köşeye koymaliymisim gibi😂🙏
Balbebek012 Pinaargunes istersen al köşeye koy ama ben aldığım çoğu ürünü kullanmadım bile. Göğüs ucuyla ilgili şunu anladım yıkamak en iyi çözüm bir de her emzirme sonrası sütten biraz sıkıp göğüs ucuna sürmek de iyi geliyor
Neslika Pinaargunes kapak için bir şey diyemem ben almadım. Ama göğüs pedi lazım olacaktır en azından 1 paket alınabilir. Kaçıncı haftanız bilmiyorum ama ilerleyen aylarda göğüste kuruluk ve kaşıntı oluyor bu yüzden göğüs ucu kremi bence alınabilir. Ben 34.teyim en azından duştan sonra göğüs kremi kullanıyorum cildim çok kuruduğu için.
Pinaargunes Neslika benim şimdiden çok kuru hatta sudyenime dökülmeler oluyo kuruyup gogsumden 17+3 deyim şuan henüz😍🙏 teşekkürler öneriniz için💖
Pinaargunes Buzprensesi tamamdır canım beniim sağlıkla büyütün inşallah taze anne🙏💖 dediklerinizi yapıcam inşallah🌸
Srfe01 Pinaargunes rica ederim göğüs acısı katlanilmaz bı acı dikiş acısını bile bastırıyor inşallah yaşamazsınız bu yüzden alın her ihtimale karşı hazırda bulunsun 🥰
Neslika Pinaargunes çok sıkı ve sürtünen çamaşır giymemenin faydası olacaktır. Maşallah yolun yarısına yaklaşmışsınız 💕 sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza alın inşallah 🤲💗
Tatar59 Pinaargunes göğüs pedi ve göğüs kalkanı almani tavsiye ederim. Gümüş kalkan kullanmadim yani plastik olan da işime yaradı gayet. Mycey almıştım ben. Göğüs pedimde marka çok farketmez bence