Betulhdvrd Kızlar normal doğum olacak inşallah bugün yatışım yapılacak ilk yatış yapıldığında refakatçi alıyorlar mı tek başımıza mi sancı çekiyoruz ne zaman refakatçi alıyorlar annemi ona göre götürcem evde bebeğim var acil cvp yazarsanız sevinirim
iremm00 mombarbie_ çok karnimiza bastırıyor larmi bende sezeryan olacağım 32 haftayim ilerleyen haf. Gün vereceğini söyledi dr sezeryan sürecini çok çok merak ediyorum bilginiz varsa lütfen paylaşırsanız çok sevinirim
Betulhdvrd mombarbie_ açılmam 5cmdi sancım çok yok sık gelmiyordu imza atıp çıktım ama doğru mu yaptım riske mi attım bilmiyorum çocuğun hareketlerini takip ediyorum
mombarbie_ iremm00 sezaryenle ilgili bilgim yok ama unutmazsam sizin için çarşamba günü sorayım ebeye gebe okuluna gidiyorum tavsiye ederim
mombarbie_ Betulhdvrd artık 5cm doğum sayılır yatış yapabilir ya da hastane etrafında 3 4 saat yürüyüş yapıp tekrar açıklık kontrolü yaptirabilirdiniz
Betulhdvrd Hulya5581 ilk dogumum çok uzun sürdü ve zor geçti 4 cmle yatış yapılmıştı sancım 10dkda bir geliyordu şimdi aynı şeyi yaşamak istemedim çok korktum evde takip ediyim dedim
Hulya5581 Betulhdvrd kişiden kişiye değişiyor olabillir 10 dk da geliyodu benimde gittiğim de 5 cm olmuştu 3 saattede doğurmuştum
Betulhdvrd Hulya5581 benim 1 gün sürdü işte sürekli alttan muayene sonra suni sancı verdiler kafayı yiyecektim ilerlemedi