Meliha06 Kızlar ben bugün tekmesini hissettim galiba karnımı böyle itekler gibi oldu 5-6 kez inanamadım video çektim böyle karnım itekleniyo sonra geri çekiliyo yatıyorum oluyo kalkıyorum duruyo 5-6 kez yaptı sizce bu tekmesi mi 18+4üz
3438FG Meliha06 Evet yüksek ihtimalle tekmesi. Bende 16. Haftamda hissetmiştim. Hatta inanamayıp eşime dokundurmuştum 😂
Meliha06 3438FG ya böyle karnım dışarı çıkacak gibi oluyo itekleniyo sonra içeri geçiyo tekme mi atıyo eliyle mi dokunuyo ama bişey yapıyo içerden büyük ihtimal tekme😅😅 5-6 kere yaptı sabah ayağa kalkınca duruyo yatıyorum başlıyo
3438FG Meliha06 Evet ilk zamanlar benimde öyleydi yatınca hissediyordum 😂 Çoookk güzel bir duygu ilk tekmesi falan. Tabi çok düzensiz hissedeceksiniz ama nasip olursa artık hissedeceksiniz hemde gün geçtikçe daha güçlü hissedeceksiniz 😂
Meliha06 3438FG ay bi saat oturdum tekme atmasını bekledim ama kalkınca atmadı benim yaramaz kızım ama gerçekten aşırı güzel bi duygu ya karnı nasıl oluyor insanın pıt diye ses geliyor bide vurunca😅😍