Fatma_ecem4 sedseda ah benimde o haftadayim demeye çok cooook ihtiyacım var ama daha 10+3 haftadayim tatlım 😁rabbim sağlıkla doğsun bebisiniz inşallah
Tugcemiss- sedseda 39 a girdik nazlı çıktı bizim oğlan gelmezse kendi 40+3 de suni sancıyla doğumu başlatacak doktorum 😂😄
Donthappymom Tugcemiss- neden ama erkekler geç geliyor en azından 42 ye kadar beklesen tehlike yoksa tabi
Tugcemiss- Donthappymom doktorum öyle söyledi zaten benimde canıma minnet biran önce gelsin istiyorum 😂
Donthappymom Tugcemiss- tabi de suni sancı daha zor diyorlar ben daha bilmiyorum da 😂😂 ondan dedim senin için yani 😁
Tugcemiss- sedseda yani bas aşağıda ama kanala inmemekte ısrarcı yalancı sancımda yok belki de oyüzden doktor suni sancı vereceğim demiştir
Donthappymom sedseda doğruluk payı var gibi inşallah başıma gelir bende bakarım tadına 😂😁 ama bazen kızlarda gecikiyor
sedseda Tugcemiss- benimki kanalda yalancı sancim iki haftadır var ama nst de çıkmıyor sancı acikligim da yok
Tugcemiss- sedseda sizinki yine iyimiş ya bizimki geleceğine dair ufak bir ipucu bile vermiyor yerini sevmiş 😂😂