Seda2516 Adetime daha 10gun var ve beta hgc 1.20 degeride 0-5,0 çıktı bu kan testini 1subatta verdim 7gun oluyor doktora gitmeme daha iki gün var sonuç negatif mi
Yasminnnnn Seda2516 Adetime 11 gün kala kan verdim 0.508 çıktı değer 11 gün sonra testi tekrarladım yani regl olmam tarihte yine kan verdim beta 1442 çıkmıştı
Gixemm Seda2516 ben regli günü test vermiştim 1.2 çıktı hamile değilim diye düşündüm 4 gün geciktim test yaptım şimdi 32. Haftam bence regli olmazsanız tekrar edin testi
Seda2516 Aleve internette başlangıç olabilir yazıyor ama bnde eminolamadim adetimede daha var ilkndefa beta veriyorum ondan kusura bakmayın
Betul-0 Seda2516 benimde öyle çıkmıştı doktorum adet olacaksin o yüzden öyle çıkmış gebelik yok demişti
Guclu_anne Yasminnnnn benimde 7 günüm var ve kan vermek istiyorum. Çok kasık ağrım var. Yarına randevum var ama ama bu gidişle acile gidicem gibi. Çıkar mı acaba?
Seda2516 Yasminnnnn cuma günü gidicem bnde bakalım doktor gerek gorucek mi bida kan vermeme bende kafam karıştı
Seda2516 Yasminnnnn ben adetim 19ocak en son bn hastaneye 1subatta gittim kan verdim ve sonuç böyle çıktı o yüzden şaşırdım çünkü daha adetime var
Yasminnnnn Guclu_anne Yani belki çok düşük olarak çıkabilir isterseniz verin tabi benimde belirtim kasik agrisiydi olduğunu anlamistim çünkü hiç bir zaman regl döneminde kasık ağrım olmazdı
Guclu_anne Yasminnnnn aynen öyle benimde adet belirtisi değil kasık ağrısı. İlk hamileligimde de kasuk ağrım yoktu. İlk kez yaşıyorum
Guclu_anne Seda2516 çok erken dönemde bu değer çıkmış. Tekrar kan istiyecektir. Yükselmis olma ihtimali var
Berentarkan Kızlar benim 31 ocakta 49 çıktı 6 şubatta 359 çıktı sizce normalmı sanki degerım yavaş ilerliyor