Yagmurguzel01 Hanımlarr 31. Haftamdayım ve basur oldummmm canım çok acıyor ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne yürüyebiliyorum nasıl geçicek bu aranızda başına gelip kurtulan oldu mu??
ASE6154 Yagmurguzel01 ilk gebeliğimde oldu birdaha da geçmedi proctolog diye bir krem var çok iyi geliyor
ASE6154 Yagmurguzel01 doktora sormak lazım ben sormadım çünkü zaten 2 3 ayda bir lazım oluyor mecbur kullanıyorum başka türlü geçmiyor. Ama se sor
Yagmurguzel01 ASE6154 eczane bi krem verdi hamilelikte kullanılıyor mu dedim kullanılıyor dedi zaten popoya krem neden kullanılmasın ki geçer inşAllah
Meray54 Yodamom benim kullandm 2.ci gun rahatlatti ismine bakip yazarm size popo icine sokucaksnz iceri surceksnz kremi döndürerek sonra dis tarafa surceksnz killanim oyle yapin sicak suya oturun mutlaka
Yodamom Meray54 bana da kadın doğum doktoru bir krem yazdı dediğiniz şekilde kullanıyorum 1 haftadan fazla oldu ama geçmedi 😞
Mjdnr Anestol de sorun doktora ben ikisini aynı anda kullandığımda rahatlatıyor amaa bi haftaya geçse de maalesef bikaç hafta sonra yine büyüyorlar. Ben de bi taneydi başta şimdi baya oldular sayamadım😬 acimasin da diyorum artik, varligina alistim..