-nazli00 Kızlar yoğurt mayaladım ilk defa başıma böyle bişey geldi hiç böyle olmazdı yoğurdum bukez mayaladığım yoğurdum sünüyor yesek birşey olurmu bide neden böyle olur bilgisi olan varmı
Melikecskn2303 -nazli00 ya sıcak mayalanmasından ya da ienegin doğum yapmış sütunu maya yapılmasından oluyor
Hamisbayan -nazli00 annemde kendi mayalar hep bazen öyle olur tatta değişşklik pek olmuyor oyüzden bişey olmaz canımm yiyebilirsin
Csnsu3502 -nazli00 ay ben bi kere öyle yapmıştım bir hoşuma gitti ki tadı bi daha tutturamadım 😸😸 ye gitsin bişey olmaz
-nazli00 Melikecskn2303 herzaman çaldığım sıcaklıta yaptım ama bukez böyle oldu peki yesek bu yoğurdu birşey olur mu
Melikecskn2303 -nazli00 tadı çok güzel olmaz ama tüketebilirsiniz bidaha yoğurt yaparken sünen yoğurttan mayalama yapmayın oda aynı olacaktır
-nazli00 Bitutampapatya aynen kaşar peynir gibi uzuyor kız benim ilk defa oldu böyle normalde taş gibi olur yoğurdum dedim acaba bişey olur mu
Bitutampapatya -nazli00 seneki sıcak mayaladın bazen sıcaklığı tam eşit olmuyor tabanı sıcak üstü soğuk kalıyor ondan olabilir çok sıcak ve çok soğuk yaparsan da suner diye biliyorum
-nazli00 Melikecskn2303 ben hep marketten satın alnınan yoğurtla çalardım ama bukez böyle oldu neyse bişey olmaz mış yeriz artık napalım
cokbilmismom -nazli00 market yoğurdu ile evde yoğurt yapılmaz ki onlar zaten katkı maddeli. Yani evde doğal fermente bir yoğurt yapmamış oluyorsunuz. Ve evet market yoğurdu ile yapılan süner ve tadı çok kötü oluyor bir kere annem yapmıştı mecburiyetten bir daha asla yapmadı.
MF0127 -nazli00 hazır yoğurt ile mayalaninca öyle olabiliyor. Biz daha önce yedik bir sorun yaşamadık ama yinede bilemiyorum 🤷🏻