ngksu Eğitim araştırmaya bağlı kadın doğuma gidiyorum 14 haftalık belli olurmu net midir değişir mi ya da
Acelyapova ngksu benim 12+6da belli oldu erkek ama bazen belli olmuyor degisiyor bebekten bebege ve devlet hastaneleri 16. Haftaya kadar net soylemiyorlar
Annesinin1tanesi ngksu devlette söylemiyorlar diye biliyorum arkadaşm 5. Ayına girdiğinde öğrendi ama özelde gösterirse 12. Haftalıkken öğrenebliyosn bn ilk gebeliğimde 12. Haftada öğrenmiştim
2prensesannesiiii ngksu ben özel takipliyim 12+6 da dr kız tahmin etti ama değişebilir acele etmemek lazım en net 16 haftada belli olur dedi ben 17 haftamı bekliyorum özele gitmek için 13 şubat 16 haftalığım devlet söyler mi bilmiyorum şansımı denicem 🙏🏻🥰
ngksu 2prensesannesiiii banada ikili taramada 12. Haftamda en az 1 ay sonra dedi 16 ya da 2 hafta kaldı neyse az daha sabır napalım😂😂
Seldahilal ngksu o haftalarda benim doktorum kıza venzetti şuan 28 haftalık biraz inatçı galiba her gittiğimde arkası dönük oluyor goremedik daha cinsiyetiniz 😂😂
2prensesannesiiii ngksu ay ben sabır taşına döndüm bekle bekle çatladım oldum kızımı 11+1 de öğrendik bu çok uzadı ya🙈🥲 sağlıklı olsunda ben kendimi kıza hazırladım ama ya dr öyle tahmin edince 2. Presesim geliyor sanırım dr yanılmadıysa🥰