Efnan-77 Kızlar 5 haftalıkkken pembelik gördüm dpktora gittim yerleşme kanamasıdır dedi bugunde kahverengi leke gördüm çok az o ne acaba yaşayan varmı
Asya5461 Efnan-77 doktorunuza yazın isterseniz ama kahverengi kanama eski kanamadır korkmayın Allahın izniyle
gocebeanne Efnan-77 kırmızı pembe kahve her renk lekelelenmem oluyor benim Progestan veya iğne gibi düşük önleyici bir şey kullanıyor musunuz.
Efnan-77 Asya5461 kesenin etrafında küçük bi kanama var dmeişti ama eski kana bezniyo demişti omu akıyo anlamadım duphaston ilaç verdi
Efnan-77 gocebeanne duphaston verdi progestanın bi farklısı günde 3 kere alıyorum kanama alanı var diye vermişti ama lekelenmem yoktu ozman ultrasonda gördü bugun başladı
gocebeanne Efnan-77 korkmayın tedirgin olmayın Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Kendinize çok dikkat edin düşük önleyici kullanıyorsunuz zaten doktora da gitseniz yapacak bir şey yok diyip gönderecekler. Kahverengi eski kan diye biliyorum
Efnan-77 gocebeanne evet doktor eski kanama alanı var küçük ama dedi ama nasip bu işler dedi tabiki bişede olursa takdir falsn dedi geçer bu hsllederim falsn demedi gerçektende öyle tabiki nasip ama kötü konuşmadı