Haticeeklc 3 keredir doktor kontrolünde bebeğim cinsiyetini göstermiyor ya bacaklarıyla kapatıyo ya da sırtını dönüyo bu durum cinsiyetini belirler mi acaba 🤭
Haticeeklc Flower0642 bu zamana kadar Bilkent’e gidiyordum en sonki kontrolüm için Sincan lokman hekim Özgür beye gittim aşırı memnun kaldım çok güzel ilgilendi dakikalarca hemde 😍
Aysegulllllllll07 Bende ilk hamileligimde neredeyse 7 aylıkken ogrenmistim cinsiyetini inatla arkasını dönüyordu asla bacağını acmiyordu doktorum genelde kızlar gizler kendini demisti sonuç kızım oldu
Haticeeklc Aysegulllllllll07 Aiy darısı bana inşallah 🙏 gönlümdeki de o yönde inşallah bana da nasip olur
Haticeeklc br2023 bende böyle duyumlara sevinmiyor değilim 🌸 rabbim hayırlısıyla bana da nasip eder inşallah
Haticeeklc Flower0642 canım normalde doç dr fiyatı 970 di askeri personele %40 indirimle 580 ödedik 😊
Kelebek1_ Haticeeklc yok bence bizim ki de bacak bacak üzerine atmıştı bildiğin görünce şok oldum 😅 kız dedim kesin gizliyor utandı nazlanıyor diye ama erkek çıktı😅