Diladeniz2 HAYIT tohumunu regl zamanımdan başlayıp yumurtlama olana kadar kullanıyorum kullanıpta hamile kalan var mı acaba ?
Zehrabicer Diladeniz2 merhaba ben adet baslangicinda sabah aksam icmeye basladim. Adetimin bittigi gun bitirdim icmeyi. Sonraki günlerde incir cig badem kabak cekirdegi yedim o ay hamile kaldim. Denemekten zarar gelmez deneyin 🌼
Yasminnnnn Diladeniz2 Ben bir ara kullandım süt hormonumu yuksellti megersem süt hormonu yükselttiği için hamile kalamadim bıraktım doktor bir ilaç verdi bir ay sonra hamile kaldım yani kullanan var evet ama işte bazı hormonlarida etkileyebiliyor dikkat etmek lazım
Sevginur61 Diladeniz2 hiç uğraşma onlarla bende denedim boşuna beklemişim git kadın doğuma muayene ol
Yasminnnnn Diladeniz2 Evet bende bilmiyordum valla en başta sonra araştırınca süt hormonu yükselttiğini gördüm hemen gittim hastaneden baktırdım hormon 30 a yükselmişti doktor bu şekilde değerle zaten gebelik olmaz dedi ilaç verdi bir ay sonra değer 5 e düştü gebe kaldım yani bilgin olsun seninde canım ona göre kullanacaksan da dikkat et
Diladeniz2 Yasminnnnn bu tohumun sadece regl döneminde kullanılması gerekiyormuş sen yumurtlama zamanında mı kullandın canım ondan mı oldu acaba
zey-nep11 Suan cok şaşkınım benm süt hormonum 44 dü hayıt tohumu ıctım bi ıkı bardak bır ıki gun okdar düştü snra yumurtlamayı görmüş oldum bu sayede. Dengeler dye blıyorum. Memnun kaldm ben ıkı ay yumurtlama olmadı onu ıcınce oldu ıkı aydır rahatım
Diladeniz2 Limonlukekkk oy maşaAllah ben bir bebeğimi kalp durmasından kaybettim pıhtılaşma çıktı şimdi tekrar deniyoruz dua edin inşaAllah 🌸