Gamzex23 Kızlar normalde 28 günde bir adet olan birisiyim ama bu ay adet olmadım son adet tarihim 07.01.2024 adetlerim çok sancılıydi ama şuan hiç bir adet belirtim yok sizde hamilemiyim ?
Mercan_35 Gamzex23 Bu soruyu sorarken ciddimisiniz? Ya test alıp yaparsınız ya da en yakın sağlık kuruluşuna gidip kan verirsiniz😳 Medyum değilki insanlar anlasın mesajınızdan😂
H1tce2 Gamzex23 olabilir canım inşallah vardır Rabbim hayırlısını versin senin için ve sağlıkla hayırla güle güle kucağına alırsın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah olanların da acısını göstermesin
Happ Mercan_35 burası bir bilgi alışveriş platformu sadece fikir almak istemiş arkadaş bunların yapılması gerektiğini o da biliyordur emin olun daha yumuşak söyleyebilirsiniz
Gamzex23 Mercan_35 bunları yapmayı bende biliyorum ama henüz erken olduğu için yapmadim sadece fikir almak istedim ve sordum çok bilmişlik yapmanıza gerek yok diye düşünüyorum
Gamzex23 Mercan_35 sana göre saçma olabilir ama fikir almak için sordum ben saçma olan bir soruya cevap vermezsin olur biter
Mercan_35 Happ haddini bil hakaret edemezsin!!!! Terbiyesiz hiç bir mesajım yok istediğimi yazar çizerim bu seni İLGiLENDİRMEZ!