Sah1be O kadar heyecanlıyım ki 27+4 deyim 87 rakamını görünce içim tuhaf oluyor ne ara bu kadar büyüdük 87 diyorum ama sezeryan olmaya karar verdiğim için daha erken olucak hatta sizler kaçıncı haftadasınız nasıl gidiyor hamilelik
_gulfer Sah1be 36+4 gün çok heyecan ve korkuluyum 😂acaba nasl bi doğum olcak die siz neden sezeryan olcaksnz istek üzerine mi
Melek2552 Sah1be benim 70 😍 30+0 bugün nasıl tarif ederim bilemiyorum ama bacaklarımın arasındaki kemikler ağrıyo yaklaşık 1 aydır sabah bulantılarım da devam ediyo uyanır uyanmaz birşeyler yemem gerek yoksa fena 🤢🤢
Arenn1 Sah1be benimde son 96 sezeryan olacağı için daha erken olacak.26+2yiz bide.Vala şimdiden duba gibi oldum sona kadar ne olur bilmem.Onun harici bir oğlum daha var mecbur gün içinde sürekli ayaktayım hep bı iş yapıyorum.Yeni ev taşıdık baya zorlu geçiyor bize hamilelik
Gulays Sah1be son 6 gün bebişim ne ara geçti zaman bilmiyorum ama çok yoruldum bel bacak ve kasik agrilarimdan
Sah1be _gulfer yaa İnşaAllah kolay bir doğum geçirsin çok az kalmış senin heyecanını tahmin ede biliyorum ben 28 haftada böyle hecanlıysam seni düşünemiyorum) evet sezeryanı kendi isteğim üzerine seçdim bebekde şuan gelişi ters ama 32 haftaya kadar doğru pozisyon alır demişti doktorum hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi🥺❤️ cinsiyeti ne bu arada bende erkek
Sah1be Melek2552 bebeğin kilosu artdıkca ağırlaşıyoruz evet baya bendede yeni yeni başladı belime yastik koymadan oturamıyorum uykuya dalmakda zorluk çekiyorum göbeğime yer bulamıyorum resmen hahaahah sağlıkla kucağımıza alalım İnşaAllah ❤️
Sah1be Arenn1 ya yinede kendini çok yormamaya çalış evet harakette olmak güzel ama kendini fazla yormadan yapmaya çalış, bide kaç kilo aldın ki? Benimde ilk hamileliğim 28 haftadayım şuan 11 kilo aldım bile yavaş yavaş ağırlaşmayada başladık
_gulfer Sah1be bnmki kız 🫶ağ inş çok güzel doğumlar olur ve çok güzel hayırlı çocuklarımız doğar bu yeni hayata aminnnnnn🪻🪻
Sah1be Gulays şuan bebişin kucağına almışsındı bile hayırlı olsun 😍 darısı tüm bekleyenlerin başına bendede 29 haftayı geride bıraktık zaman resmen geçmiyor şuan bu arada sezeryen doğum mu yaptın?
Sah1be Arenn1 bende 47 ile hamile kalmışdım sonra 45′e düşmüşdüm şuan 69 kiloyum kendimi asla bu kiloda hayal bile edemezdim ama bebiş için penguene dönüştük😂 ya sağlıcakla gelsinlerde kiloları veririz Allahın izniyle zaten bebeğe bakınca kendiliğinden gidiyor diyorlar kilolar