Berra_77 Arkadaşlar merhaba 🤦♀️ öncelikle 2 gebelıgım ve erkek bebek beklıyorum bugün tartıldım 89 kilo çıktı tartıda 80 kg falan hamıle kaldım tam hatırlamıyorum ama 23+2 bu haftada bu kadar çok kilo almışım napmam lazım acil yardım 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
busduuk1914 Berra_77 ben 16.22 arasında 5 kilo aldım. Sonrasında beslenmemi düzenledim. Yani canımın istediği her şeyi yiyorum ama abartmadan. Masa başı çalıştığım içinde çok hareketsizim. Beslenmemi düzenleyip özellikle gece yemeklerini kestikten sonra (9dan sonra bisey yemiyorum kolay kolay) kilo almamaya başladım. Şimdi 29. Haftadayım. 7 haftadır 1 kilo almışım o da bebişe gitmiş tamamen
Polenmom Berra_77 31 weeks ve ilk etapta aşırı kilo kaybettim bu hafta onları almaya başladım çok heyecanlı 😅
Berra_77 asell13 sorun şu ki hiç bulantım olmadı hamilelikten öncede kilo problemim vardı zaten ama aşırı yemeye başladım şeker olabilir dediler ona baktırmadım son çare dıyetısyene gıdecem
asell13 Berra_77 benim bulantım çok oldu 19. Haftadan sonra 73 den yükselmeye başladım yemeği hiç söyleme doyunca yiyorum 1 saat sonra midem eziliyor 😅
Semanurr0 Berra_77 60 ile hamile kaldım 77 ile doğuma gittim şimdi 3 aylık bebeğim 67 kiloyum gebelikte hiç dikkat etmedim fazla kilo gebelik şekerine sebep olabiliyor doktorundan diyet isteyebilirsin