Arkadaşlar bebeğim doğduğunda 17 gün kuvezde kaldı ve bana o süreçte etrafımdaki insanlar sürekli yok para için kuvezde tutuyolar bebeğin hiç bişeyi yok ve aynı zamanda sezeryan oldum kalp atışları bi yükseldi bi çok düştü serum yememe rağmen düzelmedi aynı zamanda ateşim vardı aşırı bel ağrılarım vs vardı ama doğum belirtisi hiç olmadığı için sezeryana alındım bebek çıktığında oksijen vermişler kalp atışı düzelmemiş burundan vermişler düzelmemiş en son entübe etmişlerdi 3 gün filan uyudu öyle entübe edince düzelmişti nabzı sonra kan tahlilleri vs enfeksiyon çıkmıştı kanında ve antibiyotiğe başlamışlardı vs vs kabaca üstten durum bu şekilde gelişti ve bana biçok kişi git bebeğini al bişeyi yok vs para için tutuyolar vs dediler tabi ben cesaret edip alamadım ya bişey olursa ya söyledikleri doğruysa diye düşündüm hep ama psikolojim altüst oldu o dönem ki hala aklıma geldikçe kötü oluyorum 😢yani ben şimdi merak ediyorum böyle bişey gerçekten olabilirmi benim bebeğimi para için 17 gün benden uzak tutmuş olabilirlermi bukadar vicdansızlık çok fazla değilmi o yüzden soruyorum o hastanede doğum yapan ve sorun yaşayanlar varmı yusuf bey bu konuda güvenilir mi böyle bişeye göz yumarmı lütfen birileri çıksın cevap versin🙏🏼