Yayla 32 haftalık anneler nasıl gidiyor bu gün doktor kontürolümüz vardı. 1:960 gr olmuş bebeşimiz. Herşey yolunda. Doktorum biraz bana kızdı😬😬 çok kilo alıyormuşum🙄🙄🙄 dikkat et tatlı ekmek yeme dedi. Bu arada 19 kilo oladım 🤗🤗
seydanurceyhan Bende 32 haftaligim en son 30+3 ken gittigimde 1 kilo 653 gramdi pazartesi gitcem bel agrilarim oluyo fazla ayakta durdugum zaman hemen agrimaya basliyo onun harici bebisim iyi bende 11 kilo aldim💚
Yayla Eylem canım zaten ben. 1 yıl önce. 30 kilo verdim kiloyu takmıyorum. Veririm. Diyetisyenle sporla. 😊
Yayla MerveTaer bende bu gün 32 haftalık olduk. Aynı sayılırız canım. Yarın yaz bebeğinin kilosunu. 😊
Yayla MerveTaer sezeryan. İlk bebeğim erken doğmuştu sezeryanla. Buda sezeryan olacak ama bunda belden uyuşma istiyorum. 😊
MerveTaer Yayla ben cesaret edemiyorum o yüzden genel isticem benimde kist patlatı yumurtalığımda genel anestezi ile ameliyat oldum birde tüp bebek olunca mecbur martın kaçında Doğum
Yayla MerveTaer arkadaşlarım belden uyşma oldu hepsi memnun canım. Ben ilk doğumumda 4 saat sonra uyandım bebeğe mama vermişler. Kendime gelmem zor oldu. Martın 2 gibi dedi doktor. Kesin konuşmuyor duruma göre bakarız diyor. Herşeyin hayırlısı 😊
Bursali 70 ile hamile kaldim bulantidan yiyemedim yemek 4 kilo verdim 4. Ayima girince yemege basladim asiri tatli istio canım 77 kiloyum suanda cok hizli almaya basladim