Ebrarabla_06 beyhan3678 başka ultrason resmi var mı canım ondan hiçbir şey anlaşılmıyor ki sadece yüzü var
Sermec27 beyhan3678 sadece yüzü var bu bebeğin canım ama sanki yüzü bana erkek bebek siması anımsattı 🥰
beyhan3678 Ebrarabla_06 canım önceden bakmıştın bugün detaylı ultrason günümdü belli oldu sizde doğru bildiğiniz için bilen arkadaşları etiketledim
Sermec27 beyhan3678 hee anladım zaten burda sadece yüzü gözüküyor bende yüzüne bakarak erkek çocuğu gibi geldi yüzü vücut kısmını görsem belki farklı yorum yapardım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥰
Ebrarabla_06 beyhan3678 he anladım canım benim çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim🥰❤
beyhan3678 Elifff7272 hayır canım ücret alınmadı bu tamamıyla bebeğine bağlı benim kızım göstermedi kendini aç mısın dedi hayır dedim çikolata ye su iç biraz yürüyüş yap dedi yarım saat yürüdüm öyle gösterdi kendini 15 dk sürüyo
Berc beyhan3678 @Ebrarabla_06 @Eslem2112 @Sermec27 @Papatya_x kızlar benim için bir tahmin yapar mısınız😇 
Mervecelik190518 Sermec27 merhaba canım hislerin kuvvetliymiş sanırım bizi de Bi hisset bakalım kordon mu pipimi erkek diye kabullendik ama hep kapatıyor bacak arasını