ipeklinaismom Kızlar en sondaki bugün yapıldı adete 4 gün var test koyulugu aynı şok testlerin sizce gebelik olabilir mi , ben kendimdede bu şekilde şüphelenip öğrenmiştim ama daha o test yapmadı bı bakabilir misiniz
Meryykb01 ipeklinaismom büyük ihtimal gebelik var hayırlı olsun binde bir bu şekil olup gebelik olmayabiliyor o da genelde hormon çatlama iğnesi kullananlarda pik oluyor
Mnos-332 ipeklinaismom t çizgisi c çizgisi kadar koyu olmalı yumurtlama olması için bende ilk gebeliğimde ovulasyon testiyle öğrenmiştim t çizgisi c çizgisinden de koyuydu tabi yumurtlamadan 14 gün sonra yapmıştım ben öyle çıkmıştı bence gebelik yok ama içiniz rahat etmesi amacıyla normal test yapın isterseniz
Mnos-332 ipeklinaismom testlerde bir gebenin günlüğünün testine benziyor isterseniz instegramdan örnekleri inceleyin
Vuralelif ipeklinaismom benimde 3 4 gün üst üste iki çizgi de çok koyuydu aynı bu şekildeydi rüyamda da sürekli bebek görünce test yaptım gerçekten hamileymişim o zaman öğrenmiştim ovulasyon testiyle de öğrenilebilir bence