Esra_Elif_43 Meltemrabia ben iki ay önce doğum yaptım daha kolay oldu çok şükür ilk dogumda suni sancıyla olmuştu ikinci kendi sancimla doğdu 🤲
Twochildren Meltemrabia 2 hafta beklersen yazayım 😀 aslında bende çok merak ediyorum kolay olur diyorlar ama çok krkyrm
Meltemrabia Esra_Elif_43 benim de ilk doğumum suni sancıyla oldu kendi sancım gelmemişti yaniii ikinci doğumda insanın kendi sancısıyla doğum yapması daha mı güzel 🙋🏼♀️tabii her doğum hikayesş farklı bir de maşaallah gözünüz aydın olsun🍓
iremd-1798 Esra_Elif_43 ay benimde ilk suni sancı ile olmuştu şimdi de 16 haftalık hamileyim umarım kendi sancım ile olur ❤️ kendi sancınız mı yoksa suni sancı mı daha ağrı yapıyor 😅
Meltemrabia Twochildren başımıza ne geleceğini biliyoruz ya ondan bu korkmalarımız😅2 hafta bekler miyim bilemedim 🤓🤓
Sevbebek At inşallah benimde öyle olur oğlumu sunıyle doğum yaptım tam 12 saat 🤭 bu bebişi inşallah kendi sancım gelir cinsiyette belli dğl henüz 😀😀😀
Tatar59 35+4 olduk. Az kaldı. Psikolojik olarak çok daha kolay olacağına inandığım kendimi. İlk doğumum da tam inandığım hayal ettiğim gibi olmuştu. Şimdi daha güzelini hayal ediyorum. Pozitif enerji 😅 Allah’ım dualarimi kabul etsin inşallah.
Dnss0050 Meltemrabia 2.gebelik 39+1 sanki hiç doğmayacak gibi ne sancı ne açılma nerde 2. Kolaylığı 😔 kızımı 41 de suni ile doğum yaptım ama böyle ansızın hemen başlasın artık doğum istyrm 🙆
Esra_Elif_43 iremd-1798 korkmayın korkmayın daha çabuk doğuyor o zaman 5 cm acilmayla gittim ben hastaneye hızlı gelişti her şey çok şükür 🤲
iremd-1798 Esra_Elif_43 Rabbim sağlıkla ve bir avazda kucağımıza almayı nasip etsin ☺️ bir şekilde doğacak umarım ilki gibi olur diye dua ediyorum hep ☺️