myonlychance Kızlar bugün sabah uyandığımdan beri göğsümden karnıma kadar inen bir ağrı var nefesimi kesiyor nefes aldıkça batıyor gibi ama uzanınca hafifliyor biraz neden olabilir acaba hamilelikle ilgisi var mı yoksa başka bişeyden kaynaklı mı ?
EylulCinar Ne kadarlık hamilesin?. Ben 6+1 haftalık hamileyim ve son bir haftadır dediğin gibi çok kötü ağrılara maruz kalıyorum. İlk doktor Randevuma da var daha 8 gün. Çok zorlanıyorum. Sanki doğuma haftalar varmış gibi sürekli yatmak zorunda kalıyorum myonlychance
myonlychance EylulCinar 27 haftalık şuan sizin tam olarak nasıl ağrılarınız var benimki gibimi yoksa kasık ağrısı falan mı
EylulCinar myonlychance bazen tam göğüslerimden bir başliyor kalp mide vs sanki her organım sıkışıyor ağrı daha çok yukarda hissettiriyor. Nefesim kesiliyor öyle durumlarda. Bazende sadece kasıklarım genelde sol taraf daha çok o da çok rahatsız ediyor. Ayakta geçirdiğim süre çok az yemek bile yapamıyorum ki daha bulantım başlamadı ona rağmen. Birde sırt kısmımda batmalar oluyor sanki tutulmuş gibi değişik
myonlychance EylulCinar anladım kasık ağrısı normalde o haftalarda diğer ağrılarınız neden bilmiyorum bana doktorum şuan bebek büyüdüğü için baskı yapmasından dolayı kaburgalarda ağrı olur dedi siz de sorun isterseniz doktorunuza
EylulCinar myonlychance 15 ile randevu bulabildim zor bekliyorum. Aile hekimimde acele etme 6 7 haftalık olmadan gitme görünmeyebilir demişti. Bende 15 ile bulunca almıştım bekliyorum öyle inşallah olumsuz bir durumla karşılaşmam.