LamiyaCetinkaya Busra61CN son 16, heyecan da var tabi ama daha çok bunaltı. Canım çok sıkılıyor, ne zaman olacağını bilmediğim bir şeyi beklemek çok yoruyor psikolojik olarak 🤷
genc2kizannesi Busra61CN son 15, heyecan var korku var çok değişik duygular içindeyim 2.cocugum olmasına rağmen😃
Busra61CN LamiyaCetinkaya bende inanılmaz korku vardı anlatamam ama günü mü aldıktan sonra korku gitti heycan sardı bide ikinci sezeryan. Seninde bişi kalmamıs
Busra61CN genc2kizannesi genc2kizannesi ay bende öyleyim ikinci çocuk ikinci sezeryan ne ile karsılascagımızı biliyoruz ya insan dahada korkuyo ama ben tam tarih alınca biraz rahatladım heycan daha agır basıyor artık😀
Hilal9797 Brcn34 benimde son 8 hem heyecan hem korku nasıl dogurcam diye ama korku daha ağır basıyor 🙃🫠
LamiyaCetinkaya Busra61CN bende hiç korku olmadı başından beri ya, benim de 2. doğumum olacak akışa bıraktım kendimi 😁 hadi güzelce doğuralım artık 🙏
mystery00 Ayy benim 108 gün var ama şuan bile o kadar yakın hissediyorum ki heyecandan korkudan aklımı kaybedicem resmennn bu son günlere gelince naparım acaba🥺
Busra61CN LamiyaCetinkaya ya bende de yok son zamanlarda arttı sonra günü alınca hafifledi şuan diyorum doğurup gelicem inşallah 😀 ama sonrasını dert ediyorum işte hemen toparlarmıyım arkada bi evlat daha var. Ay anne olmak çok zor cidden
Busra61CN Beyzab95 bişicik kalmamış sayılır. Ama son günler bana hiç, geçmedi inşallah çabucak geçer zaman. Sağlıkla zamanında gelsinler inşallah
LamiyaCetinkaya Busra61CN İnşallah fazla zorlanmadan doğurur atlatırsın canım, insanın evde bir yavrusu daha olunca doğurup direkt eve gelesi oluyor 😀